• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Ispinde med chokoladeis

Hjemmelavet chokoladeis med banan og peanut butter

(2 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Nå solen er over os, er der intet mere fristende end en lækker, kold is. Så hvorfor ikke lave en god portion hjemmelavet chokoladeis og fylde den i de smarte ispindeforme fra Pulito? Så har du altid en is lige ved hånden, når trængen efter sommerlækkerier presser på. Isen tager ingen tid at lave, men du skal desværre lige vente et par timer på, at ispindene er frosne. 

Et lille tip: Hvis du bruger frosne bananer, kan du scoope isen op i en skål og spise med det samme. Men pas på, den smager af mere.  

Opskriften giver cirka 6 ispinde.

Ingredienser

  • 5 bananer
  • 1 spsk kakao pulver
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2 dadler
  • 2 dl plantemælk
  • ¼ tsk ren vaniljepulver
  • Nip salt

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser i din blender
  2. Start ved lav hastighed og øg til højere hastighed
  3. Brug tamperen hvis nødvendigt (bruger du frosne bananer er tamperen et must have til at presse ingredienserne mod kniven)
  4. Kom ismassen i dine isforme og stil på frost i 4-5 timer
  5. Velbekomme!