• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

æs med og få en guide, der kan hjælpe dig til at forstå forskellene på de fantastiske power-blendere fra Vitamix. I Guiden finder du alle de modeller, vi har solgt gennem tiden. Det betyder, at der er nævnes modeller, som er tilgængelige på shoppen, men også modeller som er erstattet af nyere modeller. På den måde kan du også finde hjælp, hvis du vil opgradere en gammel model.


Standard funktioner på alle Vitamix

Alle modeller fra Vitamix har variabel hastighedskontrol, så du kan styre hastigheden fra 1 til 10.
Låget klipser fast på toppen af kanden og lukker helt tæt. I toppen af låget er der et hul med prop, så du let kan tilføje ingredienser undervejs eller bruge tamperen, mens blenderen kører. Tamperen følger med alle modeller. Den er uundværlig til at presse ingredienserne ned mod kniven, og er designet så smart, at den lige præcis ikke når ned til kniven.
Der medfølger også en engelsk opskriftsbog med et hav af spændende opskrifter, og en nøje trin for trin guide.
Sidst men ikke mindst er der mellem 5 - 10 års garanti på Vitamix blendere.

Sikkerhedsstop = det betyder I'et i Vitamix A3500i

Sikkerhedsstop er en funktion, som faktisk kun findes i de europæiske modeller. På Ascent-modellerne kan du se, at der i modelnavnet er et ’i’ til sidst, eks. A3500i. Det står for interlock, hvilket betyder, at hvis kanden bliver løftet fra motoren eller låget bliver taget af mens der blendes, så bremses kniven så den går fra 484 km/t til 0 km/t på blot 2 sekunder. Denne sikkerhed var et krav fra nogle europæiske lande og derfor er sikkerhedsstoppet ikke på de amerikanske modeller, hvor de blot hedder A3500. 

Få et overblik over Vitamix modellerne her:


Sammenligning vitamix

Herunder er de 4 forskellige modeller forklaret mere detaljeret, vi starter med A3500i og arbejder os ned igennem modellerne.

 

Vitamix Ascent A3500i

Vitamix A3500i

Vitamix frigav i starten af 2018 deres topmoderne Ascent serie i Europa. Der er 3 forskellige modeller tilgængelig i Europa, hvor Vitamix Ascent A3500i er topmodellen blandt alle de blendere som Vitamix har lavet. A3500i kommer i flot børstet stål, interlock og lækkert stilrent design med touch-display. Der er 5 forudindstillet programmer: smoothies, supper, frosne desserter, puréer/dips og et rengøringsprogram.Du har mulighed for at indstille tiden selv, hvis du ikke ønsker at benytte et program. A3500i har som den eneste hele 19 hastighedstrin, da du kan sætte den på 1, 1+, 2, 2+ osv. helt op til 10. A3500i kan benytte Vitamix tilbehør som blenderkopper og -skåle , tørkanden eller Aer-disc, her tilpasser blendere selv programmerne i både tid og hastighed via Self-detect teknologiA3500i kommer med 10 år garanti på både motor og kande.
Vitamix 100 års Jubilæumsmodel er A3500i i sort stål og kommer med fuld udstyrspakke. Se den her.

Vitamix Ascent A2500i

Vitamix A2500i

Vitamix Ascent A2500i er en opgraderet mellemting mellem de to tidligere modeller Pro 300 og Pro 750. A2500i kommer i samme design, samme antal fysiske knapper og samme farver som A2300i, hvilket vil sige tænd/sluk-knap, hastigheds-knap og puls-knappen. Den har 2,2 HK motor, et lille display der tæller op i blending-tid og kommer i 4 farver: sort, grå, hvid og rød. Modellen her har 3 forudindstillet programmer: smoothie, is og suppe. Disse programmer er tilføjet på hastigheds-knappen. Når et program vælges og blenderen startes, så styrer blenderen selv op og ned i hastighed og viser i displayet, hvor lang tid der er tilbage af blending-tiden, så skal du kun koncentrere dig om at bruge tamperen ved de tykke blends. A2500i har også både interlock og self-detect. Både A2300i og A2500i kommer i hård og slidstærkt plastkabinet. A2500i kommer med 10 år garanti på både motor og kande. A2500i kan benytte Vitamix' blenderkopper og blenderskåle.

Vitamix Ascent A2300i

Vitamix A2300i

Den "mindste" model i Ascent-serien er Vitamix Ascent A2300i. Den har de samme funktioner, som den tidligere Pro 300, hvilket vil sige at den ligesom A2500i har tænd/sluk-knap, hastigheds-knap og puls-knappen. Den har 2,2 HK motor, et lille display, der tæller op i blending-tid og kommer i 4 farver: sort, grå, hvid og rød. Blenderen har Interlock, hvilket betyder, at hvis låget tages af mens der blendes så stopper motoren. Den har "Self-detect" og vil derfor heller ikke starte, hvis ikke der er sat en kande på basen. A2300i kommer med 10 år garanti på både motor og kande. A2300i kan benytte Vitamix' blenderkopper og blenderskåleDa A2300i ikke har programmer, vil den nøjes med at registrere, om der er påsat en kande eller kop. Ved brug af kopper og skåle er der en max blende tid på 1,15 minut, da der ellers vil opbygge sig for meget tryk i den lukkede beholdere.


Vitamix Explorian E310

Vitamix E310

Explorian E310 er den prisvenlige blender fra Vitamix. I korte træk kan man sige, at du får en klassike TNC 5200 (som desværre er udgået) med et opdateret design. Blenderen har en 2 HK motor magen til TNC 5200. Med E310 er der fokuseret på det klassiske og simple, men stadig kraftfulde, som Vitamix har haft stor success med i mange år. Blenderen kommmer med en 1,4 liters kande, som er god til små og mellem størrelse smoothies, supper, is eller dips. Dette gør den rigtig god til dig, der bor alene. Vitamix Explorian kommer kun i sort i Europa og har 3 manueller knapper på fronten af motorbasen. Der er en tænd/sluk-knap, en hastighedskontrol-knap (1-10) samt en puls-knap. Vitamix er gået væk fra "High Speed"-knappen, da hastighed 10 på blenderen nu kører på samme hastighed som High Speed gjorde, nemlig 386 km/t. Sidst  skal det nævnes, at du sagtens kan tilkøbe en 2 liters kande til din Vitamix E310. Vitamix Explorian kommer med 5 års garanti. OBS: Du kan ikke benytte Vitamix' blenderkopper eller blenderskåle på E310, da den ikke har kandegenkendelse. Se hvilket tilbehør der passer til E310 her.


Det er vigtigt at nævne at du kan lave de samme opskrifter på alle modeller. Den store forskel er blot, hvorvidt du selv skal styre op og ned i hastighed og tid fremfor at blenderen gør det for dig.

Se udvalget af Vitamix blendere lige her -->

Relaterede produkter