Hokkaidosuppe

Suppe med hokkaido og ingefær

Hokkaidosuppe | Suppe med hokkaido og ingefær

Der er intet som en varm suppe med sæsonens grøntsager. 

Prøv denne lækre hokkaidosuppe når efteråret banker på - den er super nem at lave og så er der garanti for at den bliver silkeblød, når du blender den på din Vitamix

Få tips og tricks til at lave suppe på din blender her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • ½ kg hokkaidogræskar (1 stort græskar)
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ cm frisk ingefær
  • 2 spsk olie
  • Karry
  • Havsalt og peber
  • Lidt citronsaft
  • ½ -1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

Fremgangsmåde

  1. Skræl hokkaidoen, fjern kerner og skær den i tern

  2. Svits løg, hvidløg og ingefær i olie i en gryde

  3. Tilsæt ½ liter vand, hokkaidoen og bouillonterning og lad det koge til hokkaidoen er blød

  4. Kom derefter alle ingredienser i din Vitamix

  5. Smag til med havsalt, peber, karry og evt. lidt citonsaft

  6. Spæd til med vand hvis du synes suppen er for tyk

  7. Slut af med at koge det hele igennem i 5 minutter, hvis du synes den skal være varmere