• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Hjemmelavet marcipan

(2 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Hjemmelavet marcipan smager virkelig godt og giver dig adgang til at lave et væld af hjemmelavet konfekt op til jul.

Når du skal lave din hjemmelavede marcipan, kræver det blot 2 ingredienser og en god blender - og på ingen tid har du en usædvanlige lækker marcipan, som på ingen måde kan sammenlignes med den du køber. 

Med hjemmelavet marcipan og hjemmelavet nougat kan du på ingen tid lave dine egne marcipanbrød - de er et hit. 

Du kan desuden opbevare din hjemmelavede marcipan i en lufttæt beholder i 2-3 uger. 

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 2 spsk akacie honning

Fremgangsmåde

  1. Stil mandlerne i blød i kogende vand i 5 minutter og smut dem
  2. Blend de smuttede mandlerne til en glat masse - stop undervejs og skrab kanterne
  3. Kom akacie toning i og blend til en tyk masse
  4. Form marcipanen til en rulle og opbevar på køl i en lufttæt beholder