Marcipan

Hjemmelavet marcipan

Marcipan | Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet marcipan smager virkelig godt og giver dig adgang til at lave et væld af hjemmelavet konfekt op til jul.

Når du skal lave din hjemmelavede marcipan, kræver det blot 2 ingredienser og en god blender - og på ingen tid har du en usædvanlige lækker marcipan, som på ingen måde kan sammenlignes med den du køber. 

Med hjemmelavet marcipan og hjemmelavet nougat kan du på ingen tid lave dine egne marcipanbrød - de er et hit. 

Du kan desuden opbevare din hjemmelavede marcipan i en lufttæt beholder i 2-3 uger. 

Lav hjemmelavede marcipanbrød med nougat og marcipan.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

2.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 2 spsk akaciehonning (eller sirup for en vegansk version)

Fremgangsmåde

  1. Stil mandlerne i blød i kogende vand i 5 minutter og smut dem

  2. Blend de smuttede mandlerne til en glat masse - stop undervejs og skrab kanterne

  3. Kom akaciehonning i og blend til en tyk masse

  4. Form marcipanen til en rulle og opbevar på køl i en lufttæt beholder