• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Gulerodslift

Gulerodsjuice

  • Gulerodslift
(2 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Friskpresset gulerodsjuice er forbavsende sød og smager himmelsk, hvis den mikses med æble og ingefær. Kombinationen er lidt af en ’old school klassiker’. 

Grundlæggende er gulerødder fantastiske, fordi de har et meget højt naturligt indhold af betacaroten, som kan prale af at være en af de mest effektive antioxidanter. Forskning viser at betacaroten øger aktiviteten af naturlige dræberceller i immunforsvaret. Det betyder i praksis, at indtrængende bakterier og mikroorganismer skal stramme sig an for at få fodfæste. 

Betacaroten beskytter ligeledes mod solskoldning, soleksem og for tidlig aldring af huden. Og så bevares den gyldenbrune farve længere. 

OBS: Rodfrugter indeholder bl.a. masser af fedtopløselige vitaminer, hvorfor det er en rigtig god ide at tilsætte en smule olie til opskriften, for bedre optagelse og udnyttelse. Derudover kan olie være med til at stabilisere blodsukkeret, så du får en mere jævn energifordeling. Vi anbefaler en god økologisk og koldpresset olie, som indeholder mange sunde omega-3 fedtsyrer - f.eks. Olie by High on Life, der er anbefalet som et kosttilskud.

Opskriften er en af mange fra bogen High on Juice.

 

Ingredienser

  • 5 mellemstore gulerødder
  • 2 æbler
  • 2 cm ingefær

Fremgangsmåde

  1. Pres alle ingredienserne på din juicemaskine.
    Tilsæt et par isterninger i glasset og evt. en smule Oil by High on Life.

Note

Tip!

Ingefær har en rensende effekt og blev i gammel tid anvendt som betændelseshæmmende medicin.