Knækbrød med juicepulp

Knækbrød med grøntsager

Knækbrød med juicepulp | Knækbrød med grøntsager

Smagfulde knækbrød med juicepulp.

Vi hader at smide vores juicepulp ud, når vi juicer, så derfor har vi lavet denne opskrift på knækbrød - perfekt til at stille den lille eftermiddagssult. Vi har taget udgangspunkt i juicepulpen fra Gulerodslift

Prøv dem af næste gang du står med pulp, der skal bruges. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • Pulp ca. 150 g (gulerod, æble, ingefær)

  • 1/2 dl græskarkerner

  • 1/2 dl solsikkefrø

  • 1 spsk chiafrø
  • 1/2 dl loppefrøskaller

  • 1 tsk salt
  • 1,5 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Put alle ingredienserne i en skål og rør sammen

  2. Vi har brugt pulpen fra opskriften Gulerodslift

  3. Put derefter på en bageplade med bagepapir og fordel med en ske

  4. Et godt tip er, at ligge et stykke bagepapir ovenpå knækbrødsmassen og rul med en kagerulle for at fordele massen jævnt ud over pladen

  5. Det skal gerne være et tyndt lag, så du får sprøde knækbrød

  6. Bag ved 150°C i ca. 50 minutter, indtil knækbrødene er sprøde

  7. Knæk dem over, når du har taget dem ud af ovnen, og lad dem køle af