• Fragt kun 29 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Greens by High on Life

Kosttilskud
Greens by High on Life
Kosttilskud

GREENS by High on Life er et 100 % økologisk kosttilskud og er en nøje udvalgt kombination af grønne funktionelle planter, som er designet til at give dig det ultimative boost af grønt, samtidig med at du støtter kroppens naturlige afgiftning. F.eks. stimulerer brændenælde kroppens udrensningsfunktion og den blå-grønne alge chlorella påvirker kroppens afgiftningsorganer og hjælper den naturlige afgiftningsproces. 

Det grønne pulver du finder i ’GREENS by High on Life’, består af nænsomt frysetørrede, økologiske planter, græssorter og gennemtestede alger af høj kvalitet. Det betyder, at du finder langt flere næringsstoffer i disse greens og at slutproduktet er meget mere koncentreret, end det almindelige ’tørrede’ hvedegræs.

ELLER
189,00 kr.

Originalt Mads Bo Produkt

Dette produkt er udviklet af Mads Bo og opdateres løbende, for at gøre den størst mulige forskel.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Produktet er økologisk godkendt

Hvad er Greens?

 1. GREENS er en fælles betegnelse, som dækker over en række grønne planter, som f.eks grønkål, brændenælde, hvedegræs, og sågar alger som chlorella og spirulina.
 2. Ingredienserne indeholder selvfølgelig en bred vifte af vitaminer, mineraler phytonæringsstoffer, enzymer, klorofyl, og ikke mindst alle essentielle aminosyrer.
 3. Vores GREENS består ikke af tilfældige ingredienser. Vi står på hovedet og hopper på tungen for at sikre vores produkt, og dermed brand.

Læs hele artiklen "Hvad er Greens?" her

100% naturlige og økologiske ingredienser

Hvedegræs
Byggræs
Chlorella
Spirulina
Brændenælde
Grønkål
Pebermynte

Kvalitet
I High on Life har vi kun produkter af højeste kvalitet. Ligesom ’OIL by High on Life’ og 'ENERGY by High on Life' har vi med vores ’GREENS’ valgt de bedste ingredienser for at sikre den maksimale effekt. Chlorella har brudt cellevæg for at sikre optimal optagelse. Hvedegræs og byggræs er eksempelvis fra New Zealand (dyrket i mineralrig jord) og alt er selvfølgelig testet for tungmetaller, pesticider, svampesporer og andre kontamineringer. Vanen tro har vi med andre ord, været oppe på ’øverste hylde’ og vi mener, ganske ydmygt, at have skabt et verdensklasse produkt. 

Sådan bruger du det
Produktet kan selvfølgelig oprøres legene let i juicer og smoothies, men smager og fungere også rigtig fint i vand. Simpelt og effektivt. Produktet hverken klumper eller føles ’grov’ i munden når du drikker det, i modsætning til mange andre produkter på markedet. Smag, duft og konsistens bliver hele tiden udviklet, således at vi sikrer dig den bedst mulige oplevelse. ’GREENS by High on Life’ indeholder ingen sødemidler, kunstige aromaer eller andre tilsætningsstoffer. 

Dosering:
Anbefalet daglig dosis er 2-4 tsk. (3-6 gram). Indtages oprørt i vand, juice eller smoothies. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.  Produktet bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med sundhedsrådgiver eller læge anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke erstatte sund og varieret kost. Opbevares tørt og køligt og uden direkte sollys. En bøtte indeholder 150 gr.

Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi 1314 Kj. / 314 Kcal.
Protein 34 g. 
Kulhydrat 22 g.
Fedt 3,8 g. 
Fibre 28 g.

Produceret i
Aarhus, Danmark
Produkttype
Kosttilskud
Vægt
150 gr
Anvendelse
Oprøres i vand, juice eller smoothie
Varenr.
5704783000466
Ingredienser
 1. Spirulina* (Spirulina Platensis)
 2. Byggræs (Hordeum Vulgare)
 3. Hvedegræs (Triticum Aestivum)
 4. Chlorella* (Chlorella Vulgaris)
 5. Brændenælde (Urtica diocia L.)
 6. Pebermynte (Menta piperita L.)
 7. Grønkål (Brassica oleracea var. sabellica L.)
 8. *(Kultiveret – dyrket i kildevand – lukket miljø uden tungmetaller.)

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud