• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Greens by High on Life

Kosttilskud
Greens by High on Life
Kosttilskud

GREENS by High on Life er et naturligt og økologisk kosttilskud, der fungerer genialt som en grøn start på dagen.

GREENS er sammensat af frysetørret, grønne græsser, alger og urter. Spirulina, byggræs, hvedegræs, chlorella, brændenælde, pebermynte og grønkål. Lige til at røre i et glas vand, juice eller smoothie. Det mener vi er SUPER SIMPELT.

Chlorella påvirker kroppens afgiftningsorganer og hjælper den naturlige afgiftningsproces.

ELLER
189,00 kr.
 • Køb 2 for 150,00 kr. pr. stk. og spar 21%

Produktet er økologisk godkendt

Hvad er Greens?

 1. GREENS er en fælles betegnelse, som dækker over en række grønne planter, som f.eks grønkål, brændenælde, hvedegræs, og alger som chlorella og spirulina.
 2. Ingredienserne indeholder en bred vifte af vitaminer, mineraler, phytonæringsstoffer, enzymer, klorofyl og aminosyrer.
 3. Vores GREENS består af nøje udvalgte ingredienser og afbalanceret sammenstning for at sikre den gode smagsoplevelse. 

100% naturlige og økologiske ingredienser

Hvedegræs
Byggræs
Chlorella
Spirulina
Brændenælde
Grønkål
Pebermynte

Kvalitet
I High on Life har vi kun produkter af højeste kvalitet. Ligesom ’OIL by High on Life’ og 'ENERGY by High on Life' har vi med vores ’GREENS’ valgt de bedste ingredienser. Chlorella har brudt cellevæg for at sikre optimal optagelse. Hvedegræs og byggræs er eksempelvis fra New Zealand (dyrket i mineralrig jord) og alt er selvfølgelig testet for tungmetaller, pesticider, svampesporer og andre kontamineringer. Vanen tro har vi med andre ord, været oppe på ’øverste hylde’ og vi mener, ganske ydmygt, at have skabt et verdensklasse produkt. 

Sådan bruger du det
Produktet kan selvfølgelig oprøres i juicer og smoothies, men fungerer også rigtig fint i vand. Produktet hverken klumper ikke og føles ’grov’ i munden når du drikker det. Smag, duft og konsistens bliver hele tiden udviklet, således at vi sikrer dig den bedst mulige oplevelse. ’GREENS by High on Life’ indeholder ingen sødemidler, kunstige aromaer eller andre tilsætningsstoffer. 

GREENS by High on Life er plantebaseret, 100% økologisk og dansk produceret for High on Life ApS.

Ingredienser: Spirulinapulver* (Spirulina Platensis), Byggræspulver* (Hordeum Vulgare), Hvedegræspulver* (Triticum Aestivum), Chlorellapulver* (Chlorella Vulgaris), Brændenældepulver* (Urtica dioica L.), Pebermyntepulver* (Menta piperita L.), Grønkålspulver* (Brassica oleracea var. sabellica L.) *økologisk

Kosttilskud: Anbefalet daglig dosis er 2 tsk. (6 gram) oprøres i 5 dl koldt vand, juice eller smoothie. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for sund og varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn.

Efter åbning: Vi anbefaler, at produktet bruges inden for 3 måneder efter åbning. Opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys.

Indhold pr. daglig dosis, 2 tsk. (6 gram)

 

2 tsk.

Chlorellapulver

720 mg

Produceret i
Aarhus, Danmark
Produkttype
Kosttilskud
Vægt
150 gr
Anvendelse
Oprøres i vand, juice eller smoothie
Varenr.
5704783000466
Ingredienser
 1. Spirulina* (Spirulina Platensis)
 2. Byggræs (Hordeum Vulgare)
 3. Hvedegræs (Triticum Aestivum)
 4. Chlorella* (Chlorella Vulgaris)
 5. Brændenælde (Urtica diocia L.)
 6. Pebermynte (Menta piperita L.)
 7. Grønkål (Brassica oleracea var. sabellica L.)
 8. *(Kultiveret – dyrket i kildevand – lukket miljø uden tungmetaller.)