• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Chokolade is mousse

Nicecream med kakao og banan

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Det behøves hverken at være bøvlet eller langsommeligt at lave en nem isdessert. Havde det været sundere med broccoli? Ja selvfølgelig, men vi skal altid tænke, hvad er alternativet? Hvis det er trefarvet is, så ved vi godt, hvad vores krop ville foretrække.
Denne chokolade is mousse er en sand klassiker uden tilsat mælk og sukker. Så trækker chokoladelysten i dig er dette et 'grønnere' alternativ.

Du kan finde masser af inspiration og nye opskrifter blandt Mads Bos bøger. Prøv bl.a hans bestseller 'High on Juice' eller bogen 'Verdens Grønneste Juicer og Smoothies'.

Ingredienser

  • 1 frossen banan
  • 6 mellemstore tørrede dadler
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 200 ml. økologisk kokosmælk
  • 4 håndfulde isterninger

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser i en blender og pynt evt., med rå kakaonips.
  2. Konsistensen kan variere alt efter, hvor meget is du kommer i. Føles konsistensen for tynd kan du bare tilføje lidt flere isterninger.