• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Chai frappé

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Når solen skinner og varmen rammer os, er der intet som en kold drik til at slukke tørsten. Vi har kastet os us i en forfriskende chai frappé med smag af chai fra YOLO Chai sticky chai te.

Før du kan lave din chai frappé, kræver det, at du lige bruger tid på at lave chai teen, køle den af og komme dem i isterningebakker, så du kan fryse natten over. Du kan med fordel lade din chai te stå på køl i nogle timer, inden du fryser det ned - dette vil blot give en endnu mere intens smag. 

Så hvis du er vild med chai-te og frappé, så er denne chai frappé et musthave til sommer. Den rige smag af krydderier som kanel, ingefær og kardemomme kombineret med is er et hit i varmen - eller når du blot vil forkæle dig selv lidt ekstra. 

Ingredienser

  • 2 spsk yolo chai
  • 1 liter vand
  • 2 frossen bananer
  • 2 dl Plantemælk af eget valg
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge din chai te 15 minutter under låg - vi bruger YOLO Chai
  2. Lad teen køle af og hæld den på isterningbakker
  3. Hvis du gerne vil have ekstra smag, kan du koge teen dagen før og lade den trække i køleskabet med chaiblandingen inden du sier teen og hælder den på isterningbakker
  4. Kom frosne bananer, plantemælk og 10-12 chaiisterninger i en kraftig blender som Vitamix
  5. Brug tamperen til at få presset ingredienserne ned mod kniven
  6. Blend til hele massen lige præcis kører rundt af sig selv uden tamper
  7. Servér straks