Smoothie med æg

Smoothie med spinat, æg og avokado

Smoothie med æg | Smoothie med spinat, æg og avokado

Denne opskrift er en proteinshake, der vil noget! Og med en mild smag af kanel og vanilje, dæmper den grøntsagerne lidt. En af fordelene ved kanel er, at den kan dæmpe den søde tand. Og bliv endelig ikke bange for de rå æg, de giver bl.a. en lækker konsistens og en lækker langvarig mæthedsfølelse.

Opskriften har en super balance mellem fedt og protein, og skulle give dig energi i laaaang tid og mætter rigtig godt. Serveres evt. med æblebagt granola på toppen.

TIP: Slå først ægget ud i en skål, så du sikre, at det ikke er dårligt. Ifølge Fødevarestyrelsen er risikoen for at blive syg af salmonella fra danske æg, man køber i butikkerne, meget lille. Dog anbefaler de at bruge pasteuriserede æg til børn, syge eller ældre mennesker.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 håndfuld frosset spinat
  • 1 avokado
  • 1 æble
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. vanilje
  • 10-15 mandler
  • 2 æg (evt. pasteuriseret)
  • 3 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser på din blender og nyd den samme dag

  2. Tilsæt evt.1 spsk. kvalitetsolie

Note

Drik din smoothie af et sundheds- og miljøvenligt sugerør lavet i rustfrit stål, og som er fri for kemikalier og mikroplast.