Pizzabund af juicepulp

Pizzabund med spinat og kål

Pizzabund af juicepulp | Pizzabund med spinat og kål

Forvandel en lækker, grøn juice til en pizzabund i en og samme håndevending.

Juicepulp er genial at bruge i madlavning. Start med at juice alle grøntsagerne, tag pulpen fra og juice resterende frugter. Ved at lave juicepulp om til pizzabunde er du med til at redudere madspild og booste din grønnelivsstil. 

Og så kan du toppe med lige dét, du ønsker. 

Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2-3 dl pulp fra en grøn juice, det kan være alt med bladselleri, spinat, kål, persille og fennikel

  • 2 æg
  • 3 spsk. loppefrøskaller (HUSK) du kan også bruge kikærtemel svarende til ca. 30 g

  • ½ tsk. urtesalt eller anden god salt (evt. Kalahari eller Himalaya salt)
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Juice alle grøntsagerne og tag pulpen fra inden du tilsætter frugt og ingefær

  2. Den grønne pulp tilsættes æg, hvidløg og salt, og blandes i en skål

  3. Rør så loppefrøskallerne eller kikærtemel i og lad massen stå i 10 minutter og sætte sig

  4. Gør en bageplade klar og smør pulpdejen ud på bagepapiret

  5. Bag pizzabunden gyldenbrun i ovnen ved 225°C i ca. 10-12 minutter, før du tilsætter dit yndlings fyld

  6. Kom dit yndlings fyld på - vi har her brugt vegansk smøreost, pesto, grillede squash og ristede pinjekerner

  7. Bag pizzaen i 5-10 minutter