Pizzabund af juicepulp

Pizzabund med spinat og kål

Pizzabund af juicepulp | Pizzabund med spinat og kål

 

Forvandl en lækker, grøn juice til en pizzabund i en og samme håndevending.

Juicepulp er genial at bruge i madlavning. Start med at juice alle grøntsagerne, tag pulpen fra og juice resterende frugter. Ved at lave juicepulp om til pizzabunde er du med til at reducere madspild og booste din grønne livsstil. 

Og så kan du toppe med lige dét, du ønsker. 

Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2-3 dl pulp fra en grøn juice, det kan være alt med bladselleri, spinat, kål, squash, gulerødder, persille og fennikel

  • 2 æg
  • ½ tsk. urtesalt eller anden god salt (evt. Kalahari eller Himalaya salt)
  • 1 fed hvidløg, finthakket

  • 3 spsk. loppefrøskaller (HUSK) du kan også bruge kikærtemel svarende til ca. 30 g

Fremgangsmåde

  1. Juice alle grøntsagerne og tag pulpen fra inden du eventuelt tilsætter frugt og ingefær

  2. Den grønne pulp tilsættes æg, hvidløg og salt, og blandes i en skål

  3. Rør så loppefrøskallerne eller kikærtemel i og lad massen stå i 10 minutter og sætte sig

  4. Gør en bageplade klar og smør pulpdejen ud på bagepapiret

  5. Bag pizzabunden gyldenbrun i ovnen ved 225°C varmluft i ca. 10-12 minutter, før du tilsætter dit fyld (tilsæt kun det fyld, der også skal varmes)

  6. Vi har her brugt vegansk smøreost, pesto, grillede squash og ristede pinjekerner

  7. Bag pizzaen i 5-10 minutter

  8. Put eventuelt resten af fyldet på