Krydret Chai mælk

Plantemælk med cashewnødder og kanel

Krydret Chai mælk | Plantemælk med cashewnødder og kanel

Hvis du elsker smagen af varme krydderier, så vil du med garanti elske denne chaimælk, som blandt andet er lavet med cashewnødder og en masse skønne krydderier. 

Nyd den på en varm dag med isterninger i eller når du blot vil forkæle dig selv lidt. 

Hvis du har en Aer Disc kande, kan du med fordel bruge den for et mere skummende resultat.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 125 g. cashewnødder (lagt i blød i 3 timer, skyllet og drænet)
  • 1 liter vand
  • 3 dadler uden sten
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • ½ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. revet ingefær
  • ½ tsk. knust nellike
  • ½ tsk. knust peber
  • ½ tsk. havsalt

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser i ovenstående rækkefølge på din blender

  2. Tænd for maskinen og stig langsomt til højeste hastighed

  3. Blend til glat og cremet

  4. Tilføj isterninger, hvis du ønsker en kold chai mælk eller varm den og nyd en varm chai latte

Note

Ønsker du en sødere Chai mælk, tilsættes blot flere dadler. Tilsæt flere krydderier for en stærkere mælk.