• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Det er ikke den store hemmelighed, at juicemanden er vild med friskpresset juice. Jeg vil her gennemgå hvorfor jeg de sidste 18 år har prioriteret at drikke friskpresset juice dagligt, og hvorfor jeg ikke stopper før jeg stiller træskoene. 

#OPLEVELSEN: Lad os ikke glemme, at fornøjelsen ved det vi spiser eller drikker, er en vigtig faktor. Til dem, som endnu ikke selv har prøvet at presse sin egen juice, kan jeg kun sige, at det for mig er en nærmest guddommelig oplevelse. Følelsen, smagen og hele oplevelsen.   

#FLERE PLANTER: Friskpresset juice er sammen med smoothies den mest geniale smutvej til flere planter. Ofte har jeg indtaget de anbefalede 600 gram inden frokost. Og er der noget alle eksperter er enige om, ja så er det netop det. Flere planter. 

#MERE VARIATION: Efter juicen er kommet ind i mit liv, er mit indtag af f.eks. krydderurter, citrusfrugter, kåltyper og rodfrugter eksploderet. Med friskpresset juice er der ubegrænsede muligheder for variation. Drik f.eks. de grøntsager du ikke får spist. 

#ØGET OPTAGELIGHED: Når man blender eller presser frugt og grønt, slår man cellevæggene i frugtkødet i stykker, og får derved frigjort næringsstofferne i planten. På den måde kan fordøjelsen lettere optage de næringsstoffer, der sidder inde i frugtkødets cellevægge. Faktisk optages en stor del af vitaminerne allerede, når de gyldne dråber rammer slimhinden i mundhulen. 

#STYR DIN LYST: Det du spiser i dag, har en afgørende effekt på hvad du har lyst til i morgen. Det er biokemi og handler bl.a. om dit indre miljø og din bakteriesammensætning.

Heldigvis kan kroppen ikke finde ud af om du har spist eller drukket din mad. Derfor er friskpresset grøntsagsjuice også en genial måde at ændre det du har lyst til at spise. 

Hvis vi mennesker vil leve og føle os i live, bør vi indtage levende mad. Ikke at vi behøver at leve af Raw Food og drikke alt gennem et sugerør. Men jeg ser meget stor sundhedsmæssig værdi i at indtage flere rå og livskraftige planter. Og gerne en del af dem i letoptagelig form som friskpresset juice. 

Hver gang vi presser vores frugter og grøntsager, producerer vi flydende livskraft, som den medicinske videnskab og industri kun kan drømme om. De kan isolere og navngive de forskellige indholdsstoffer, men de kan aldrig erstatte dem.

Et dagligt glas økologisk friskpresset juice til sig selv og dem du holder af, er i min verden den ultimative kærlighedserklæring!

Mads Bo

Relaterede produkter