• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Vitamix Ascent A2300i Rød - Inkl. gratis bog

Power-blender
Vitamix Ascent A2300i Rød - Inkl. gratis bog
Power-blender

Slå fantasien løs med en og lav lige præcis den smoothie, is eller supper som du drømmer om på en Vitamix A2300I.

 • 10 års motorgaranti 
 • 2,2 HK motor 
 • Moderne og tidløst design

Skal der laves lækre smoothies, is eller supper så får du klart mest ud af det med en powerblender fra Vitamix med 2,2 HK.  Vitamix A2300i er udstyre

Læs mere

Vælg model
ELLER

Pris: 5.199,00 kr.

Specialpris 4.299,00 kr.

SPAR: 900.00 kr.

Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  30 dages returret

Skal der laves lækre smoothies, is eller supper så får du klart mest ud af det med en powerblender fra Vitamix med 2,2 HK. 

Vitamix A2300i er udstyret med de velkendte knapper. Der er en puls-knap, en tænd/sluk-knap og hastighedskontrol-knappen. Der er digitalt display med timer, så du ikke er i tvivl om tiden for det, du blender. Det der adskiller A2300i fra A2500i og A3500i er at A2300i ikke kommer med forprogrammerede programmer, men har dog samme kraftfulde motor og lækre design.

Modellen kommer i fire forskellige farver; sort, grå, hvid og rød så du kan vælge den, som passer bedst ind i dit hjem. 


Sådan bruger du Vitamix A2300i

Uanset hvad du skal lave på en Vitamix A2300I vil du opleve en kraftfuld blender der, så nemt som ingenting, kan pulverisere de mest dybfrosne ingredienser. Du kommer blot fyldet til din smoothie, suppe eller is i beholderen, lukker med låget og drejer på hastighedsknappen. Det er vigtigt at du øger hurtigt til højeste hastighed, da maskinen elsker at bruge sine hestekræfter. Du skal desuden heller ikke være bange for at bruge den medfølgende tamper til at presse ingredienserne med kniven. Det er altid en fordel at have den ved hånden – og hellere oftere en sjældent. 

De første gange du bruger din Vitamix, kan den godt lugte lidt brændt eller af varm motor – det er ganske normalt. Når du først kommer i gang med at bruge den, og den får lov til at køre derudaf, så vil lugten aftage.

Efter brug rengøres der nemt og hurtigt med rindende vand. Vi anbefaler, at du rengøre direkte efter brug for at undgå, at det sætter sig. 


Sikkerhed med SELF-DETECT™

Vitamix har taget sikkerheden til et nyt niveau. Ascent-serien er installeret med SELF-DETECT™, hvilket er en sensor, der forsikrer, at blenderen ikke vil starte, hvis ikke kande med låg er ordentligt sat på. Bliver låget taget af, mens blenderen kører, så stopper den med det samme. Du kan stadig få lov til at tilføje ingredienser til dine blends undervejs, da du nemt kan fjerne proppen i låget. På denne måde kan du også stadig benytte den medfølgende tamper.


Produktet indeholder

1 x Vitamix Ascent A2300i i Rød
1 x Low Profile-kande med SELF-DETECT™ i Tritan Eastman plast, BPA-fri
1 x Low Profile Tamper
1 x First Blends opskriftsbog (på engelsk)
1 x Power Blending af Mads Bo 


Læs om de forskellige modeller i Ascent-serien kan her.


Prismatch

Vi matcher prisen, hvis Vitamix sælges til en lavere pris på en anden dansk webshop, hvis varen på den anden webshop er på lager og kan leveres indenfor 1-2 dage og du endnu ikke har lagt en bestilling på vores webshop. Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Send en mail til [email protected] med link til webshoppen med den lavere pris og du vil blive kontaktet samme dag.

Fakta
Rød
Produceret i
USA
Produkttype
Power-blender
Mål (BxLxH)
20,5 x 28 x 43,2 cm.
Effekt
2,2 HK
Anvendelse
Privat / Ikke-kommercielt
Varenr.
0703113653360
Motorgaranti
10 år