Vegansk jordbær koldskål

Vegansk, sukkerfri koldskål med jordbær

Vegansk jordbær koldskål | Vegansk, sukkerfri koldskål med jordbær
Sommeren er over os, og hvad er bedre end at kaste sig over en forfriskende omgang koldskål? Vi har lavet en lækker vegansk udgave med jordbær, banan og cashewnødder lavet på plantemælk. Den indeholder derfor ingen sojaprodukter. Cashewnødderne giver en lækker cremet konsistens og den søde smag fra banan og jordbær gør, at vi slet ikke kan stå for den. Top den med din yndlings crunchs eller friske frugt.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

4.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 dl jordbær (frosne/friske)
  • 2 bananer
  • 1/4 citronsaft
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1 dl cashewnødder
  • 7 dl plantemælk

Fremgangsmåde

  1. Du kan med fordel sætte cashewnødderne i blød i en time eller to inden brug. Dernæst blend alle ingredienser i din blender og blend til den har en flydende konsistens