• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Der er mange, som foretrækker en tyk og cremet smoothie om morgenen. Den er dejlig at spise med ske af en dyb tallerken - og ekstra skøn med lidt ’krymmel’ på toppen.

Hvad er en smoothie bowl?

Begrebet Smoothie Bowls blev for år tilbage hypet som en trend i USA, især båret frem af de sociale medier, hvor man så ubeskrivelige smukke smoothies pyntet med en overflod af bær og toppings.
Vi elsker også æstetiske og smukke smoothie bowls, men da High on Life handler om Super Simpel Sundhed, laver vi primært smoothiebowls pyntet med hverdags granola og frugter, du kan finde i supermarkedet. Lad os kalde det hverdagstilgængelig smoothiebowls - men giv den endelig gas, hvis du gerne vil have ekstra topping på. 

Pimp din smoothie

Målet med en smoothie bowl er at få en perfekt tempereret, tyk, cremet og lækker smoothie, du kan hælde op i en skål eller dyb tallerken og efterfølgende drysse med alverdens topping. Det kan være med hakkede nødder og mandler, men det kan også være din favorit müsli eller granola. Du kan også bruge tørrede bær som gojibær, blåbær, rosiner eller hakkede dadler. 

Sådan laver du smoothie bowls

For at få den perfekte cremede konsistens er det vigtigt at holde igen med væske. Så tilføj kun lige præcis den mængde, der skal bruges, for at få blenderen til at ’tage fat’. Brug gerne en tamper, så du kan presse ingredienserne ned mod kniven. Tilføj stille og rolig væske, men giv blenderen en chance for at gøre sit arbejde først. 

Brug fede frugter i smoothiebowls

Det er en god ide at vælge de meget ’fede’ frugter som banan, mango og avokado, når du skal lave cremede smoothies. Du kan nemt justere konsistensen ved at benytte isterninger, frosne bær, frugter og grøntsager. Du kan også eksperimentere med at tilføje lidt havregryn eller især chiafrø, da de suger 10 gange deres egen væske.

Ekstra mæthed i smoothies

Er du typen der har svært ved at blive mæt, så overvej at tilføje rå æg, forkogte kikærter eller en
skefuld proteinpulver. Tilsæt ligeledes en god koldpresset kvalitetsolie, som udover at
stabilisere dit blodsukker også hjælper med optageligheden af de fedtopløselige vitaminer og
plantestoffer. F.eks. Oil by High on Life.

Den perfekte smoothie 

En anden vigtig ting er at finde balancen, så din morgenmadsmoothie ikke bliver for
kold. Et lille bissetrick er at blende et ekstra minut, hvis det færdige resultat minder for meget om
en is. Blendertid = varme. Overvej ligeledes at drikke en kop te eller anden varm drik til din
morgenmad, så du ikke får oplevelsen af at gå fra morgenbordet, med en kold følelse i kroppen.
Det skal først og fremmest være rart at indtage smoothies.

Prøv evt. en af disse opskrifter

Relaterede produkter