• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Knækbrød

Med frø og kerner

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Knækbrød er geniale som supplement til din morgensmoothie eller hvis den lette sult trænger sig på.

Disse lækre knækbrød er fyldt med frø og kerner - og så er de nemme at lave.

Opskriften er udviklet af læge og sundhedsekspert Pia Norup.

Ingredienser

  • 4 dl hørfrø
  • 2 dl græskarkerner
  • 2 dl sesamfrø
  • 2 dl solsikkekerner
  • 4 spsk chiafrø
  • 2 æg
  • 2 tsk salt
  • 4 dl koldt vand

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem grundigt sammen
  2. Lad dejen hvile i mindst 20 minutter, så kernerne opsuger noget af vandet, og dejen føles knap så våd
  3. Smør med en dejskraber dejen ud på en bageplade med bagepapir i et jævnt lag så tyndt som muligt
  4. Bag knækbrødet i en forvarmet ovn ved 150 grader i 45 minutter, eller til det er sprødt og gyldent
  5. Lad knækbrødet køle af på bagepladen
  6. Bræk det i mindre stykker