Grønkålssuppe med bid

Suppe med grønkål og lækker topping

Grønkålssuppe med bid | Suppe med grønkål og lækker topping

"Jeg er vild med den saftige og farverige mad, som raw food-køkkenet byder på. Denne suppe har jeg lavet flere gange, og jeg har serveret den for skeptiske gæster, som blev vilde med den" fortæller Mia om suppen.

Denne lækre grønkålsuppe er udviklet af den grønne madblog Mia Sommer.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Suppen

  • 125 g frisk grønkål
  • 50 g bredbladet persille (inklusiv stilke)
  • 350 g æbler
  • 4 dadler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille klump ingefær
  • Saften af 1 citron
  • ½-1 tsk. himalayasalt eller havsalt
  • ½ liter vand
  • Topping

  • 2 håndfulde spinatblade
  • 1 lille squash, revet
  • 3 stilke bladselleri, hakket
  • 2 tomater, hakkede
  • 1 moden avocado, skåret i tern
  • 1 tsk. nigellafrø eller sorte sesamfrø

Fremgangsmåde

    Suppen

    1. Kom alle ingredienser til suppen i din blender

    2. Vælg suppeprogrammet eller øg fra laveste til hurtigste og blend i 5.45 minutter

    3. Smag til med citronsaft og salt

    Topping

    1. Klargør toppingen og fordel først en håndfuld spinat oven på hver portion

    2. Fordel så squash, bladselleri, tomater og avocado

    3. Drys til sidst med nigellafrø og kværn evt. lidt salt på toppen

    4. Hvis der er topping til overs, så servér det i en skål ved siden af, så man kan tilføje mere til sin egen portion