Dadel-brud

Brud af dadler, panutbutter og chokolade

 Dadel-brud | Brud af dadler, panutbutter og chokolade

Vi arbejder hele tiden på, at udvikle sundere, naturlige og mere nærende alternativer til slik og andre søde sager.

Dadel-brudene er et godt bud på en god eftermiddags- eller aftensnack, du nemt kan brække af i den størrelse, du ønsker.

De er simple at lave, kræver få ingredienser og smager drøngodt - og så kan de opbarevares på køl til sulten melder sig.  

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 20 dadler
  • 40 g peanutbutter
  • 100 g chokolade
  • Et nip flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Smelt peanutbutter og chokolade hver for sig

  2. Bræk dadlerne op og fjern stenene

  3. Fordel dadlerne i et fad beklædt med bagepapir

  4. Hæld peanutbutter og chokolade ud over

  5. Drys med flagesalt

  6. Frys i 30-60 minutter