Carrot cake

Smoothie med gulerod og mango

Carrot cake | Smoothie med gulerod og mango

En frisk smoothie med et twist af ingefær, som indeholder både vitamin A, B, C og E samt masser af mineraler.

Opskriften er udviklet af certificeret kostvejelder, Rie Laursen

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 håndfulde frosne blomkålsris (60 gram)
  • 1 gulerod (90-100 gram)
  • 2 håndfulde frossen mango (80 gram)
  • 1 skive frisk ananas eller 1 håndfuld frosne (30 gram)
  • 1 cm ingefær
  • 2 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Fjern skræl fra ananas og gulerod

  2. Tilføj alle ingredienser i din blender og blend til den ønskede konsistens

Note

Drik din smoothie af et sundheds- og miljøvenligt sugerør lavet i rustfrit stål, og som er fri for kemikalier og mikroplast.


Tip

Tilføj 1 tsk stødt kanel og 1 tsk peanutbutter og udskrift vand med plantemælk, så smager din smoothie hen ad gulerodsskage.

Rie Laursen
Rie Laursen

Rie er kostvejleder med fokus på antiinflammatorisk og mavevenlig kost, der nærer kroppen.

Læs mere