Carrot cake

Smoothie med gulerod og mango

Carrot cake | Smoothie med gulerod og mango

En frisk smoothie med et twist af ingefær, som indeholder både vitamin A, B, C og E samt masser af mineraler.

Opskriften er udviklet af certificeret kostvejelder, Rie Laursen

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 håndfulde frosne blomkålsris (60 gram)
  • 1 gulerod (90-100 gram)
  • 2 håndfulde frossen mango (80 gram)
  • 1 skive frisk ananas eller 1 håndfuld frosne (30 gram)
  • 1 cm ingefær
  • 2 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Fjern skræl fra ananas og gulerod

  2. Tilføj alle ingredienser i din blender og blend til den ønskede konsistens

Note

Drik din smoothie af et sundheds- og miljøvenligt sugerør lavet i rustfrit stål, og som er fri for kemikalier og mikroplast.


Tip

Tilføj 1 tsk stødt kanel og 1 tsk peanutbutter og udskrift vand med plantemælk, så smager din smoothie hen ad gulerodsskage.