BÆR INFUSION

Infusionsvand med jordbær, blåbær og hindbær

BÆR INFUSION | Infusionsvand med jordbær, blåbær og hindbær

I denne bær-infusion får du både noget for øjet, men så sandelig også for dine smagsløg. Halverer du dine bær og lader det trække i 20-30 minutter, så blander smagene sig og den skønneste bær-infusion opstår.

Husk at bruge økologisk frugt, da det ellers ikke giver mening at rense dit vand.

Find beholdere velegnet til det smagsfulde vand her.

Læs mere om blåbær her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bland jordbær, blåbær og hindbær. Skærer du dine bær på langs vil smage hurtigere trænge ud i vandet. Mængden tilpasses dine smagsløg og efter kandens eller beholderens størrelse

  2. Tilføj rent vand

  3. Kan drikkes med det samme. Eller lad de friske smage trænge ud i vandet ved at trække 15-20 minutter og tilføj evt. lidt isterninger