Æblechips

Hjemmelavede æblechips

Æblechips | Hjemmelavede æblechips

Når æblesæsonen rammer, er det rart at have nogle opskrifter, så du ved, hvad du skal bruge de mange æbler til. 

Ved at dehydrere dine æbler får du ikke blot en lækker snack og et alternativ til kartoffelchips, men også en snack som kan holde i lang tid. Desuden kan du personligegøre dine æblechips, som du ønsker. Kast dig ud i æblechips med kanel, lakridspulver, kardemomme eller noget helt fjerde - det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du vil have dem til at smage af. 

Det giver anledning til fri leg i køkkenet, som både børn og voksne synes om. 

Vi har lavet vores æblechips i den geniale dehydrator fra Brød&Taylor.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • Æbler
  • Valgfri krydderi. F.eks. kanel, lakrids, kardemomme

Fremgangsmåde

  1. Skær æblerne ud i 5 mm tykkelse - du kan med fordel bruge et mandolinjern

  2. Fordel æblerne på din dehydrators plader og drys med krydderi

  3. Kom dem ind i dehydratoren

  4. Indstil tiderne (tid 1: 8 timer ved 57°C, tid 2: 1 time ved 73°C)

  5. Lad dem køle af, inden du spiser dem

Lækre opskrifter

Se alle