• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

For et per siden lancerede Vitamix en foodprocessor-del til Ascent-serien.
Allerede en time efter Vitamix havde præsenteret den på deres sociale medier, nyhedsbreve og hjemmeside i USA, modtog vi de første beskeder på, hvornår denne smarte gadget er tilgængelig i min webshop.

Lad mig kort fortælle lidt om foodprocessoren

Der er ikke tale om en ny maskine, som du skal erhverve dig. Konceptet er, at foodprocessoren er et tilbehør til din Vitamix Ascent blender. Du benytter din blenderbase og bytter kanden ud med foodprocessor-delen. 

Den kommer med den klassiske S-kniv, som er kendetegnet ved en foodprocessor, derudover medfølger der to vendbare skiver, hvor du enten kan skære tynde eller tykke skiver af grøntsager eller du kan rive den fint eller groft. Vitamix har designet en opbevaringsboks til skiverne, som klikkes på låget og dermed fylder mindre når det skal opbevares - Smart!

MEN Vitamix er besluttet ikke at lancere den på det europæiske market desværre.

Bestilling i USA eller fra Amazon

Nu tænker du måske "så bestiller jeg den bare i USA", men den foodprocessor du modtager derfra vil desværre ikke virke på din Vitamix.
Lad os prøve at forklare det:
Da det Europæiske marked kører med interlock på Ascent-serien, hvor maskinen stopper, hvis låget tages af (sjovt nok er denne funktion ikke på de amerikanske modeller) så er foodprocessor delen ikke kodet til at blive registreret af Ascent-serien i Europa.
Foodprocessor-delen vil kun kunne bruges på Ascent-serien, da foodprocessoren skal køre på hastighed 10, så chip'en i foodprocessoren vil sende et signal til blenderbasen om, at den skal køre på hastighed 10, selvom du måske kun har sat din hastighed til 5.

Hvis du ikke vil gå glip af nyheder om fordprocessoren og andre Vitamix-produkter så tilmeld dig mit nyhedsbrev, så er du sikker på at du er blandt de første der får besked når den lander i Danmark ;-) 

Blev meget klogere på, hvad Vitamix Ascent-serien kan ved at læse min artikel om netop dette her.