• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Sage blender The Boss To Go

Ego-blender
Sage blender The Boss To Go
(3 stemmer)
1.499 kr.
Ikke på lager

Bor du alene, eller laver du ofte smoothies på vej ud ad døren? Så er den handy og stilrene egoblender Sage The Boss To Go som skabt til dig, der ønsker at berige tilværelsen med solskin gennem naturlig energi.

 • Kan tage frosne ingredienser
 • Hurtig rengøring 
 • 880 Watt

Læs mere

  Produktinformation

  Vi har gennemtestet Sage The Boss To Go og er begejstret!

  Sage The Boss To Go blender hurtigt og effektivt selv de hårdeste ingredienser til en silkeblød smoothie. Det er ikke alle blendere, der kan klare at blende hele hyben kerner, men det kan Sage blenderen nemt håndtere. Maskinen er monteret med den unikke Kinetix-klinge, der er designet til at trække ingredienserne ned i kniven, hvor de pulveriseres til en lækker silkeblød smoothie. Koblingen mellem motor og kniv på maskinen er lavet af rustfrit stål, hvilket virker yderst gennemtænkt, da det ofte er dér blendere knækker og går i stykker først. Maskinen er altså ikke kun stilren, rå og robust i sit design. Vores test af Sage The Boss To Go viser også, at den er virkelig stærk. 
  Producenten har gennemtænkt detaljerne, og egoblenderen fra SAGE er kram og kvalitet.

  Sådan bruger du Sage The Boss To Go

  Det geniale ved Sage The Boss To Go er, at du blender i koppen, som du også drikker af. Den er derfor oplagt at have med på farten. Du kommer blot ingredienserne til din smoothie i beholderen og skruer knivbasen på. Efter du har opnået den ønskede konsistens, skifter du knivbasen ud med det medfølgende låg – perfekte til at have med ”on the go”.  

  HUSK at de bløde ingredienser (F.eks. banan, avokado) skal i til sidst, da hele molevitten vendes på hoved. 

  Nem og hurtig rengøring af Sage The Boss To Go

  Sage The Boss To Go er ikke bare en fantastisk egoblender – den er også ufattelig hurtig og nem at rengøre efter brug. Du skyller blot knivsbasen med rindende vand fra hanen og evt. lidt kærlighed fra en opvaskebørste og så er det hurtigt klaret. Skyl To-go-koppen efter brug og stil til lufttørring eller smid den en tur i opvaskemaskinen. Super simpelt – præcis som vi elsker det hos High on Life.

  En rejsemakker udover det sædvanlige 

  Det kan være svært at undvære sin daglige smoothie, når man rejser på ferie. Med en Sage The Boss To Go behøver du ikke undvære smoothies på ferien, for den kan uden problemer pakkes ned i rejsekufferten - den vejer kun 3 kilo. Den har en fin størrelse, og passer derfor perfekt i de mindre køkkener, i sommerhuset eller campingvognen. 

  Læs her, hvad en af vores kunder synes om Sage blenderen: ”Der er mange ting, jeg elsker ved min SAGE blender: det er perfekt, at der er to beholdere med, en til mig og en til kæresten eller til veninden på besøg. Den er så enkel at håndtere og rengøring kan gøres på få sekunder. Og så kan den også blende mine frosne hele hyben med kerner, hvilket siger en hel del om blender kvaliteten. Jeg er kæmpe fan”.

  Produktet indeholder:
  1 x SAGE The Boss To Go
  2 x Beholdere på 500 ml.

  Specifikationer

  Fakta
  Grå
  Produkttype
  Ego-blender
  Knive
  Kinetex
  Effekt
  880 W
  Anvendelse
  Hjemmebrug / Privat
  Garanti
  2 år
  Varenr.
  9312432030229

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Fantastisk ego blender

  Virkelig god ego blender, som hurtigt leverer en glat og ensartet smoothie. Og god inspirerende bog, som følger med.

  Bedømt af Stine (Indsendt den 07/01/2024)

  Generelt et godt produkt

  Fint design, smart, at man blender i to-go bolderen. Nem at rengøre.

  Ærgerligt at der ikke er deciliter mål angivet på beholderen, så hvis man gerne vil tilsætte to dl vand, så skal man have fat i et målebæger.

  Den skal vlende længe før frosne grønsager er hakket.

  Bedømt af Betina (Indsendt den 14/12/2023)

  Virkelig god to go blender

  Sage the boss to go er tung, lækker i materialer og med tilpas store beholdere. Den kører og blender virkeligt godt af så lille en blender. Af og til kan det dog være svært at få skruet knivdelen af. Mine hænder er ikke så stærke. Vi er to i husstanden og vi blender begge hver morgen.

  Bedømt af Mette (Indsendt den 14/10/2023)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Sage blender The Boss To Go

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner