Oliventapenade

Oliventapenade med sardiner

Oliventapenade | Oliventapenade med sardiner

Hvis du er helt vild med oliven, så er denne lækre oliventapenade med sardiner helt sikkert noget for dig. 

Du vil pifte enhver salat eller sandwich op med oliventapenaden, og det gode er, at den ikke tager mange minutter at lave - alt skal bare blendes, til at du har den konsistens, du ønsker. 

Denne opskrift er udviklet af læge og sundhedsekspert Pia Norup.

Se videoen med Pia Norup og Mads Bo, der laver mad og snakker om temaet "Blodtryk i balance" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 glas sorte oliven uden sten (300 g. tørvægt)
  • 2-4 sardiner, alt efter smag
  • 4 tsk kapers
  • 6 spsk økologisk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 8 små skiver parmesan
  • 4 stk. soltørrede tomater
  • Lidt citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og juster med olie, salt og peber, så du får den ønskede konsistens og smag

Opskriftsvideo