Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Oil by High on Life - Ø

Oil by High on Life - Ø

Kvalitetsolie by Mads Bo, der kan lidt mere…

I årevis har folk spurgt mig hvilken olie der var bedst til juice og smoothies og jeg har anbefalet et par stykker gennem tiden. Jeg har dog altid drømt om at lave en olie der var perfekt til juice, smoothies og salat. En olie der kunne lidt mere, opfylde flere behov, tilføre de rigtige fedtsyrer og omrøres legende let i juice og smoothies. En bredspektret sag med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved der virker! Naturligvis økologisk og nænsomt koldpresset.

Sammen med et super kompetent team af biomedicinere og ernæringseksperter for ikke at tale om en producent hvor lave pressetemperature er alfa omga er det nu en realitet.

Anbefalet som kosttilskud - Optimal optagelse af det, du kommer den på - Lang holdbarhed 12 uger efter åbning - God for dig, der har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen.

Der kan maks. bestilles 4 stk. olie pr. ordre.

Anbefalet som kosttilskud - økologisk og skånsomt koldpresset olie af Mads Bo Olien er intet mindre end genial, til dig har udfordringer med bevægeap

Læs mere

228,00 kr.
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Originalt Mads Bo Produkt

Dette produkt er udviklet af Mads Bo og opdateres løbende, for at gøre den størst mulige forskel.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Anbefalet som kosttilskud - økologisk og skånsomt koldpresset olie af Mads Bo

Olien er intet mindre end genial, til dig har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen.
Den er ligeledes udviklet til dig, der ønsker at blive bedre til at stresse af eller blot opleve mere mentalt og fysisk velvære. Olien understøtter et velfungerende fordøjelsessystem og effektiviserer kroppens reaktionsmønster og opretholder sunde og fleksible led. Og grundet den utrolig lave pressetemperatur er holdbarheden ekstra lang. Faktisk dobbelt så lang som de fleste olier på markedet.

Så udover at skabe en olie der legende let kan opløses i juice og smoothie har det lagt mig på sinde at den skulle kunne opfylde de flestes behov for essentielle fedtsyrer. Derfor har jeg sammensat den af alt det bedste, 

Hørfrøolie
Hampeolie
Rapsolie
Hybenkerneolie
Appelsinskalolie
Citronmelisse
Lecithin fra solsikke
Rosmarin

De rette virkestoffer

En kombination der sikrer optimal optagelse af det du kommer den på eller i. Rosmarin bidrager til bedre fedtstof omsætning og understøtter lever og galdeblære. Hørfrø bidrager til et velfungerende fordøjelsessystem og hampefrø understøtter immunsystemet og effektiviserer kroppens reaktionsmønster. Hyben bidrager til opretholdelse af sunde og fleksible led. Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og mentalt og fysisk velvære. Olierne fra appelsinskallen virker afslappende og hjælper dig med at stresse af.

Grundlæggende findes der to essentielle fedtsyrer, nemlig omega 3 alfalinolensyre og omega 6 linolsyre. Grunden til at de er essentielle, altså livsvigtige, er fordi vi ikke selv kan danne dem. Vi skal have dem tilført udefra – hver dag! Og ud fra disse to fedtsyrer, kan kroppen selv danne de andre nødvendige fedtsyrer. 

Som du måske kan fornemme, er fedtstoffer vigtige for utallige processer i kroppen: Hormonbalance, optagelse af fedtopløselige vitaminer, aktivitet i cellerne (heriblandt stofskiftet), hjernefunktion, dit immunforsvar, humør og meget andet. Faktisk består en stor del af hjernes vægt af fedtsyrer, så husk det næste gang du vælger olie, for kvaliteten, af de olier du vælger, er altafgørende! Biologisk set kan vi leve med tør hud, men vi kan ikke leve med en tør lever eller hjerne. Når sportsfolk indtager essentielle fedtsyrer, i afbalancerede og rigtige mængder, forøges deres præstationsevne i både styrke og udholdenhed. De kommer sig hurtigere efter udmattelse, fordi bedring kræver ilt og de essentielle fedtsyrer forøger kroppens evne til at omsætte ilt. 

Se video: Hvorfor skal du komme olie i din juice og smoothie

Styrk dit helbred

Kombinationen af olien sikrer ligeledes optimal optagelse af alle de fedtopløselige stoffer, du kommer den i eller på. Kom f.eks. gerne olien i dine juicer, smoothies eller salat. Ydermere er den efter min mening utrolig velsmagende.

Du kan læse meget mere om de enkelte ingredienser og deres virkning i temaet: Kvalitetsolie by High on Life.

Praktisk:

 • Den anbefalede dagsdosis er 2 spsk. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
 • Du kan drikke det rent eller blande det i dine friskpressede juicer, smoothies eller på salater.
 • Oil by High on Life er 100% plantebaseret. 
 • Olien skal opbevares mørkt og køligt. 
 • Olien må under ingen omstændigheder opvarmes, f.eks. i forbindelse med madlavning. 
 • Holdbarhed efter åbning: 12 uger
 • 100 % økologisk produceret i Skanderborg. 
 • Kosttilskud bør ikke erstatte sund og varieret kost.
 • Indhold 500 ml

Næringsindhold pr. 100 gram: 

 • Energi 3702 Kj. / 900 Kcal.
 • Fedt 100 g
 • - heraf mættede fedtsyrer 9,3g
 • - enkeltumættede fedtsyrer 26g.
 • - flerumættede fedtsyrer 60 g.
 • Protein 0 g. 
 • Kulhydrat 0 g.
 • Kostfibre 0 g.

Produceret i
Danmark
Vægt
500 ml
Anvendelse
I juicer, smoothies og på salater
Varenr.
5712503105001

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud