Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Oil by High on Life

Kosttilskud
Oil by High on Life
Kosttilskud

I årevis har folk spurgt mig hvilken olie der var bedst til juice og smoothies og jeg har anbefalet et par stykker gennem tiden. Jeg har dog altid drømt om at lave en olie der var perfekt til juice, smoothies og salat. En olie der kunne lidt mere, opfylde flere behov, tilføre de rigtige fedtsyrer og omrøres legende let i juice og smoothies. En bredspektret sag med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved der virker! Naturligvis økologisk og nænsomt koldpresset.


Sammen med et super kompetent team af biomedicinere og ernæringseksperter for ikke at tale om en producent hvor lave pressetemperature er alfa omga er det nu en realitet. 

ELLER
189,00 kr.

Originalt Mads Bo Produkt

Dette produkt er udviklet af Mads Bo og opdateres løbende, for at gøre den størst mulige forskel.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Produktet er økologisk godkendt

Anbefalet som kosttilskud

Økologisk og skånsomt koldpresset olie

Olien er intet mindre end genial til dig, som har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen.
Den er ligeledes udviklet til dig, der ønsker at blive bedre til at stresse af eller blot opleve mere mentalt og fysisk velvære. Olien understøtter et velfungerende fordøjelsessystem og effektiviserer kroppens reaktionsmønster og opretholder sunde og fleksible led. Og grundet den utrolig lave pressetemperatur er holdbarheden ekstra lang. Faktisk dobbelt så lang som de fleste olier på markedet.

Så udover at skabe en olie der legende let kan opløses i juice og smoothie har det lagt mig på sinde at den skulle kunne opfylde de flestes behov for essentielle fedtsyrer. Derfor har jeg sammensat den af alt det bedste.

Læs mere om de enkelte ingredienser i Oil by High on Life her.

100% naturlige og økologiske ingredienser

Hørfrøolie
Hampeolie
Rapsolie
Hybenkerneolie
Appelsinskalolie
Citronmelisse
Lecithin fra solsikke
Rosmarin

De rette virkestoffer
En kombination der sikrer optimal optagelse af det du kommer den på eller i. Rosmarin bidrager til bedre fedtstof omsætning og understøtter lever og galdeblære. Hørfrø bidrager til et velfungerende fordøjelsessystem og hampefrø understøtter immunsystemet og effektiviserer kroppens reaktionsmønster. Hyben bidrager til opretholdelse af sunde og fleksible led. Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og mentalt og fysisk velvære. Olierne fra appelsinskallen virker afslappende og hjælper dig med at stresse af.

Grundlæggende findes der to essentielle fedtsyrer, nemlig omega 3 alfalinolensyre og omega 6 linolsyre. Grunden til at de er essentielle, altså livsvigtige, er fordi vi ikke selv kan danne dem. Vi skal have dem tilført udefra – hver dag! Og ud fra disse to fedtsyrer, kan kroppen selv danne de andre nødvendige fedtsyrer. Fordelingen af omega 3-6-9 i Oil by High on Life er:

 • Omega 3  32,7%
 • Omega 6  20,5%
 • Omega 9  34,4%


Som du måske kan fornemme, er fedtstoffer vigtige for utallige processer i kroppen: Hormonbalance, optagelse af fedtopløselige vitaminer, aktivitet i cellerne (heriblandt stofskiftet), hjernefunktion, dit immunforsvar, humør og meget andet. Faktisk består en stor del af hjernes vægt af fedtsyrer, så husk det næste gang du vælger olie, for kvaliteten, af de olier du vælger, er altafgørende! Biologisk set kan vi leve med tør hud, men vi kan ikke leve med en tør lever eller hjerne. Når sportsfolk indtager essentielle fedtsyrer, i afbalancerede og rigtige mængder, forøges deres præstationsevne i både styrke og udholdenhed. De kommer sig hurtigere efter udmattelse, fordi bedring kræver ilt og de essentielle fedtsyrer forøger kroppens evne til at omsætte ilt. 

Se video: Hvorfor skal du komme olie i din juice og smoothie

Styrk dit helbred
Kombinationen af olien sikrer ligeledes optimal optagelse af alle de fedtopløselige stoffer, du kommer den i eller på. Kom f.eks. gerne olien i dine juicer, smoothies eller salat. Ydermere er den efter min mening utrolig velsmagende.

Praktisk:
Den anbefalede dagsdosis er 2 spsk. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
Du kan drikke det rent eller blande det i dine friskpressede juicer, smoothies eller på salater.
Oil by High on Life er 100% plantebaseret. 
Olien skal opbevares mørkt og køligt. 
Olien må under ingen omstændigheder opvarmes, f.eks. i forbindelse med madlavning. 
Holdbarhed efter åbning: 12 uger
100 % økologisk produceret i Skanderborg. 
Kosttilskud bør ikke erstatte sund og varieret kost.

Næringsindhold pr. 100 gram: 
Energi 3702 Kj. / 900 Kcal.
Fedt 100 g
- heraf mættede fedtsyrer 9,3g
- enkeltumættede fedtsyrer 26g.
- flerumættede fedtsyrer 60 g.

Anbefalet som kosttilskud
Produktet er sammensat som et kosttilskud og altså designet specifikt, til alle de mennesker jeg har mødt og stadig møder på min vej. Selvom fedtsyrer-balancer er enormt individuelle, så tegner der sig alligevel et billede af, at folk mangler essentielle fedtsyrer. Produktet er intet mindre end genialt til dig, som har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen. Det er ligeledes udviklet til dig, der ønsker at blive bedre til at stresse af eller blot opleve mere mentalt og fysisk velvære.

Hyben bidrager ikke kun til at opretholde sunde og fleksible led, men støtter også fordøjelsen og bidrager til et naturligt immunforsvar og fysisk velvære. Hybenkerneolie indeholder et vigtigt galactolipid, og kan ifølge et dobbelt-blindet, placebo-kontrolleret forsøg med 112 mennesker med problemer i knæene konkludere, at olien kan reducere symptomerne og øge bevægeligheden.

Rosmarinolie understøtter lever og galdeblære, herunder fysiologiske udrensningsfunktioner. Rosmarin understøtter ligeledes tarmens funktion og bidrager til en bedre fedtfordøjelse. Naturlige antioxidantprodukter som f.eks. rosmarinolie, bliver i stigende grad brugt til at behandle forskellige levertilstande, pga. deres virkning mod oxidativt stress. Rosmarinolie anvendes ligeledes som konserveringsmiddel i fødevareindustrien, grundet sine antioxidant og antimikrobielle aktiviteter. I kroppen hjælper de naturlige antioxidanter med at beskytte os mod frie radikaler, som kan forårsage skader på celler og væv.

Citronmelisse støtter et sundt kredsløb og har ligeledes en beroligende virkning på mund og svælg. Citronmelisse understøtter fordøjelsen, bidrager til en normal funktion af tarmkanalen, og bidrager til generelt fysisk velvære. Citronmelisse hjælper med at opretholde en positiv stemning og gode kognitive funktioner. Derudover bidrager citronmelisse til optimal afslapning, hjælper med at understøtte afslapning og mental og fysisk velvære, samt bidrager til at opretholde en sund nattesøvn. Citronmelisse hjælper med at reducere rastløshed og irritabilitet, og virker samtidig som en antioxidant.

Hampeolie er veldokumenteret til behandling af mange forskellige tilstande i kroppen. Den har stærkt terapeutisk potentiale til behandling af metaboliske udfordringer i forbindelse med omsætningen af sukker i forbindelse med det metaboliske syndrom. Vores hampeolie indeholder ikke THC, og virkningerne er derfor vurderet ud fra indholdet af CBD, et ikke-psykoaktivt cannabinoid, og oliens gavnlige flerumættede fedtsyrer. Det optimale forhold imellem de essentielle fedtsyrer Omega-6 og Omega-3 i hampefrø-olie styrker kredsløbet og hjælper med at afbalancere kolesterol og triglyceridniveauer.

Lecithin
 består bl.a. af fosforlipider, der findes i alle typer af kroppens cellemembraner. Lecithin bidrager til en normal fedtomsætning og er ligeledes særlig vigtig, i forbindelse med nerveimpulser. Derudover bidrager det til opretholdelse af en normal leverfunktion og homocystein omsætning. Lecithin indeholder cholin, som hjælper med at transportere fedt væk fra leveren, og derved opretholde en sund lever.

Appelsinskalolie indeholder en lang række biomarkører, som tilsammen bidrager til afstresning af kroppen i forbindelse med en travl hverdag. Olien støtter afspænding og fysisk velvære, og bidrager til en naturlig søvn. Appelsinskalolie hjælper også med at bevare et sundt fedtvæv. Den støtter omsætningen af både fedtstoffer og kulhydrater, og bidrager til at holde vægten.

Hørfrø bidrager til at støtte fordøjelsen på flere måder. Den øger volumen af fæces, fremmer tarmens peristaltik og bidrager til tarmens regelmæssighed. Hørfrø er traditionelt blevet brugt til fordøjelses problemer og den bidrager til en sund tarm. Hørfrøolie er meget rig på omega 3 fedtsyrer, og er derfor også vigtig for at afbalancere mængden af omega 3 og omega 6 fedtsyrer i kosten.

Rapsolien er nordens olivenolie og den fungerer som et vigtigt bærestof i forbindelse med den skånsomme presning af olierne. Den hjælper med at trække alle de vigtige plantestoffer ud af frøene og bidrager ligeledes til den nøddeagtige smag. Desunden så har rapsolien et højere indhold af flerumættede fedtsyrer end f.eks. olivenolien.

Produceret i
Danmark
Produkttype
Kosttilskud
Vægt
500 ml
Anvendelse
I juicer, smoothies og på salater
Varenr.
5712503105001
Ingredienser
 1. Hørfrøolie (Linum usitatissimum L.)
 2. Hampeolie (Cannabis sativa L)
 3. Rapsolie (Brassica napus L.)
 4. Hybenkerneolie (Rosa canina L.)
 5. Appelsinskalolie (Citrus x auratium L.)
 6. Citronmelisse (Melissa officinalis L.)
 7. Lecithin fra solsikke (Helianthus annuus L.)
 8. Rosmarin (Rosamarinus officinalis L.)

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud