• Fragt kun 29 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Oil by High on Life

Kosttilskud
Oil by High on Life
Kosttilskud

I årevis har folk spurgt mig hvilken olie der var bedst til juice og smoothies og jeg har anbefalet et par stykker gennem tiden. Jeg har dog altid drømt om at lave en olie, der var perfekt til juice, smoothies og salat. En olie der kunne lidt mere, opfylde flere behov, tilføre de rigtige fedtsyrer og omrøres legende let i juice og smoothies. En bredspektret sag med et væld af gode plantestoffer! Naturligvis økologisk og nænsomt koldpresset.


OIL by High on Life er udviklet i samarbejde med vores producent, for hvem lav pressetemperatur er alfa omga. 

ELLER
189,00 kr.

Originalt Mads Bo Produkt

Dette produkt er udviklet af Mads Bo og opdateres løbende, for at gøre den størst mulige forskel.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Produktet er økologisk godkendt

Anbefalet som kosttilskud

Økologisk og skånsomt koldpresset olie

OIL by High on Life er økologisk og skånsomt koldpresset, hvilket sikrer optimalt indhold af næringsstoffer. Rosmarin bidrager til bedre fedtstof omsætning og understøtter lever og galdeblære. Hørfrø bidrager til en sund mave og fordøjelsessystem. Hampefrøolie understøtter immunsystemet og effektiviserer kroppens reaktionsmønster. Hyben bidrager til at opretholde sunde og fleksible led. Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og til mentalt og fysisk velvære. Orange hjælper med at stresse af.

OIL by High on Life er sammensat som et kosttilskud og vi har valgt de bedste økologiske råvarer. Grundet den utrolig lave pressetemperatur er holdbarheden ekstra lang. Faktisk dobbelt så lang som de fleste olier på markedet. Olien kan legende let opløses i juice og smoothie og kan derigennem hjælpe med at opfylde de fleste behov for essentielle fedtsyrer. 

100% naturlige og økologiske ingredienser

Hørfrøolie
Hampefrøolie
Rapsolie
Hybenkerneolie
Appelsinskalolie
Citronmelisse
Lecithin fra solsikke
Rosmarin

OIL by High on Life er et kosttilskud
Olien er økologisk og skånsomt koldpresset, hvilket sikrer optimalt indhold af næringsstoffer. Rosmarin bidrager til bedre fedtstof omsætning og understøtter lever og galdeblære. Hørfrø bidrager til en sund mave og fordøjelsessystem. Hampefrøolie understøtter immunsystemet og effektiviserer kroppens reaktionsmønster. Hyben bidrager til at opretholde sunde og fleksible led. Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og til mentalt og fysisk velvære. Orange hjælper med at stresse af.

Lidt om planteolier
Grundlæggende findes der to essentielle fedtsyrer, nemlig omega 3 alfalinolensyre og omega 6 linolsyre. Grunden til at de er essentielle, altså livsvigtige, er fordi vi ikke selv kan danne dem. Vi skal have dem tilført udefra hver dag. Og ud fra disse to fedtsyrer, kan kroppen selv danne de andre nødvendige fedtsyrer. Fordelingen af omega 3-6-9 i Oil by High on Life er:

 • Omega 3  32,7%
 • Omega 6  20,5%
 • Omega 9  34,4%

Fedtstoffer vigtige for utallige processer i kroppen: Hormonbalance, optagelse af fedtopløselige vitaminer, aktivitet i cellerne (heriblandt stofskiftet), hjernefunktion, dit immunforsvar, humør og meget andet. Faktisk består en stor del af hjernes vægt af fedtsyrer, så husk det næste gang du vælger olie, for kvaliteten, af de olier du vælger, er altafgørende! Biologisk set kan vi leve med tør hud, men vi kan ikke leve med en tør lever eller hjerne. 

Olie sikrer ligeledes optimal optagelse af alle de fedtopløselige stoffer, du kommer den i eller på. Kom f.eks. gerne olien i dine juicer, smoothies eller salat. Ydermere er den efter min mening utrolig velsmagende.

Se video: Hvorfor skal du komme olie i din juice og smoothie

Praktisk:
Den anbefalede dagsdosis er 2 spsk = 30 ml. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
Du kan spise det rent eller blande det i dine friskpressede juicer, smoothies eller på salater.
Vi anbefaler aldrig at opvarme olien, f.eks. i forbindelse med madlavning. 
Olien bør opbevares mørkt og køligt. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Daglig dosis bør ikke overskrides.
Holdbarhed efter åbning: 12 uger
100 % økologisk produceret i Danmark. 
Indhold: 500 ml.

Næringsindhold pr. 100 gram: 
Energi 3702 Kj. / 900 Kcal.
Fedt 100 g
- heraf mættede fedtsyrer 9,3g
- enkeltumættede fedtsyrer 26g.
- flerumættede fedtsyrer 60 g.

 

Produceret i
Danmark
Produkttype
Kosttilskud
Vægt
500 ml
Anvendelse
I juicer, smoothies og på salater
Varenr.
5712503105001
Ingredienser
 1. Hørfrøolie (Linum usitatissimum L.)
 2. Hampefrøolie (Cannabis sativa L)
 3. Rapsolie (Brassica napus L.)
 4. Hybenkerneolie (Rosa canina L.)
 5. Appelsinskalolie (Citrus x auratium L.)
 6. Citronmelisse (Melissa officinalis L.)
 7. Lecithin fra solsikke (Helianthus annuus L.)
 8. Rosmarin (Rosamarinus officinalis L.)

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud