• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Juiceshots - den lille stærke

Hele konceptet med at lave juice shots, handler om at få en stor mængde næring, pakket og komprimeret ned i et lille koncentreret shot. Det er ikke nødvendigvis stor velsmag der karakteriserer disse shots, men det har jo heller aldrig været meningen, at du skulle sidde og ’sippe’ dem på terrassen en sen sommeraften. Juice shots er noget vi drikker for at få en effekt. De er designet til at give dig et kick! Et spark i den rigtige retning vel at mærke. Juice shots kan være parfumerede, sure eller bitre i smagen. Andre er så stærke at selv Chili Klaus må gå i knæ. Juice shots har en tendens til at vække os. Ikke kun mentalt, men i den grad også fysisk. Især vores smagsløg kan få en rusketur. 

Drik juiceshots med måde

Det må aldrig gøre ondt at drikke juice. Det skal heller ikke være ubehageligt og det behøver bestemt ikke bløde ud af ørene for at have en gavnlig effekt. Tværtimod. Mere er langt fra altid bedre. Sådan er det også med juice shots. Og bare fordi ingefær er sundt og godt, betyder det ikke at mere er bedre. Og sjældent hver dag over en længere periode. Øv dig derfor i at rotere og variere det du spiser, dine juicer og særligt dine juiceshots, da det er noget nær det tætteste på medicin vi kan komme.

Har du prøvet ingefærshot?

Vi lever i en verden, hvor vi er overbeviste om at en lille pille kan have en stor effekt. Samtidig sår mange tvivl ved effekten af et dagligt juiceshot. Men tag ikke fejl af moder natur og undlad venligt at undervurdere hende. Hun kan nemlig godt spille med musklerne, helt uden bivirkninger.

Føler du dig lidt sløj, kunne du række ud efter gurkemejerod, ingefær eller hvidløg. Alle tre ingredienser har været brugt som medicin i Østen i mange tusinde år. Både når det gælder inflammation, maveonde, hudproblemer, bekæmpelse af candidasvampe. Sammen med citron burde disse tre ingredienser være standardudstyr i et hvert køkken.

Juice shots er medicin til din krop 

Husk at det der hænger på træerne og kommer op af jorden ikke kun er mad. Det er en naturlig form for medicin. Jo mere man dykker ned i de mange fordele ved grøntsager, frugter, bær, ukrudt, nødder og urter mv., jo mere overrasket og imponeret vil man blive over deres power og bredspektrede effekt. Nogen gange smager medicin bedre end andre gange, men vi drikker ikke medicinen for smagens skyld. Vi drikker det for at få en forebyggende og helbredende effekt. En effekt som ikke står til diskussion.  

Når alt dette er sagt, så husk at juice shots ikke er det samme som en sund og forebyggende livsstil i sig selv. Som med alting handler det om at tage lidt af det hele og gøre alt med måde. Og ikke bare om at kyle det ene ingefærshot ned efter det andet og så tro at den hellige grav er velbevaret.

Læs mere om juice og find opskrifter på blandt andet shots i bogen Verdens Grønneste Juicer og Smoothies.

Relaterede produkter