• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vitamix Ascent serien består af modellerne A2300iA2500i og A3500i. I denne artikel får du en beskrivelse af Ascent seriens funktioner.

Vitamix Ascent programmer

Der er programmer på to af de tre Ascent-modeller. Der er 5 programmer på A3500i og  3 programmer på A2500i. Der ikke nogle programmer på A2300i. Programmerne er smoothies, frosne desserter, supper, dips/puréer og rengøring. De første 3 er på A2500i, mens alle 5 er på A3500i.
Programmerne er forindstillede i tid og hastighed, sådan at du kan lave andre ting imens, eller du kan koncentrere dig om at bruge tamperen ved tykke blends. 

Kandegenkendelse med Vitamix Self Detect

Ascent-serien kommer med NFC-detection, hvilket gør blenderen fremtidssikret. NFC betyder, at blenderen kan genkende, hvilken kande der er sat på blenderen. Det vil sige, at f. eks når du bruger blenderkopper og -skåle , tørkanden eller Aer-disc,  vil programmerne tilpasse sig og ændre tid og hastighed. Det betyder, at du i højere grad kan lave hurtige, små portioner tilpasset dine behov.
Da A2300i ikke har programmer, vil den nøjes med at registrere, om der er påsat en kande eller kop. Ved brug af kopper og skåle er der en max blende tid på 1,15 minut, da der ellers vil opbygge sig for meget tryk i den lukkede beholdere.

Sikkerhedsstop = det betyder I'et i Vitamix A3500i

Sikkerhedsstop er en funktion, som faktisk kun findes i de europæiske modeller. På Ascent-modellerne kan du se, at der i modelnavnet er et ’i’ til sidst, eks. A3500i. Det står for interlock, hvilket betyder, at hvis kanden bliver løftet fra motoren eller låget bliver taget af mens der blendes, så bremses kniven så den går fra 484 km/t til 0 km/t på blot 2 sekunder. Denne sikkerhed var et krav fra nogle europæiske lande og derfor er sikkerhedsstoppet ikke på de amerikanske modeller, hvor de blot hedder A3500. 

Re-designet Vitamix kande

Den populære Low-Profile kande, som også findes på tidligere Vitamix modeller, har fået et facelift, hvor små forbedringer gør en stor forskel. Kanden har fået et gennemsigtigt låg og håndtag, så du hele tiden har frit udsyn til det, du blender. Låget er nu i samme hårde Tritan-plast som kanden, hvilket får den til at lukke bedre tæt. Proppen i låget har et indbygget målebæger på 30 ml. så du hurtigt lige kan lave nogle finjusteringer på dine blends.

Programmerbar timer & Touch-panel (A3500i)

På A2500i er der et digitalt display med en timer, der tæller ned ved programmer, men tæller op, når du selv blender, så du kan holde øje med tiden. A2300i har også display, som tæller op så du kan holde øje med tiden.
På A3500i er der et lækkert stilrent display, med logo-animation samt touch-panel. Der er touch til programmer, som også tæller ned i tid. Blender du selv, tæller den, ligesom A2500i og A2300i, op men ønsker du at indstille en anden tid og hastighed, har du også mulighed for dette og blenderen vil selv stoppe efter den indtastede tid. Når programmet eller den indtastede tid er færdig, tilbagestiller A3500i automatisk til 0.

10 års garanti på Vitamix Ascent serien

Tidligere gav Vitamix 7 års garanti på deres powerblendere, men Vitamix er nu blevet endnu mere sikre på deres produkt og tilbyder derfor hele 10 års garanti på både motor, kande og andre løsdele på Asecnt-serien.

Stilrent design og funktion på Vitamix

Udseendemæssigt ligner A2300i og A2500i hinanden rigtig meget da de kommer i hårdt plastkabinet i farverne sort, hvid, grå og rød. De har begge 3 manuelle knapper: tænd/sluk, puls og variabel hastighedskontrol. På A2500i er der blot tilføjet de 3 programmer på hastighedskontrol-knappen. A3500i kommer i kabinet af sort eller børstet stål og har et mere elegant finish i form af, at der er touch display, så der er kun den variable hastighedskontrol som fysisk knap på fronten. Alle modeller har en hovedafbryder til strømmen på højre side af motoren.

Vitamix Explorian-serien

Udover Ascent-serien, har Vitamix også Explorian frigivet til det Europæiske marked. Kort fortalt er Explorian en rigtig god blender, hvis du er dig selv eller hvis du bare vil have en god blender uden ekstra features. Det er deres mest prisvenlige blender.

Få et overblik og sammenligning på alle Vitamix blendere her.

Relaterede produkter