• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

High on Life

High on Life blev grundlagt i 2004 af Mads Bo med formålet om at hjælpe andre til Super Simpel Sundhed. 

Med juice og smoothies som omdrejningspunktet, står vi hver dag ud af sengen for at inspirere andre til   

Med et ønske om at give juice- og smoothiefolket de bedste forudsætninger til at at gøre det grønne til en fast del af hverdagen, har vi udviklet forskellige kosttilskud og køkkenudstyr.

 

High on Life

Kosttilskud by High on Life

Som supplement til den grønne livsstil har vi udviklet fire kosttilskud, som er geniale at blande op i dine juicer og smoothies. 

Protein: Har en mild smag, neutral farve og opløses nemt og egner sig derfor perfekt i smoothies.  
Greens: Sammensat af frysetørret, grønne græsser, alger og urter. Lige til at røre i et glas vand, juice eller smoothie - super simpelt.
Energy: Et naturligt energitilskud til dig, der ønsker at forbedre din mentale og fysiske præstationsevne. 
Oil: En nænsomt koldpresset olie af planteolier og urter - genialt til din juice, smoothie og salat. 

Produkter til dit juice- og smoothieliv

Foruden vores kostilskud, har vi sørget for at du kan finde produkter, som booster dit juice- og smoothieliv og gør det endnu federe. Du kan blandt andet finde sugerør, som kan rumme tykke smoothies eller milkshakes, isforme så du kan lave dine egne hjemmelavede ispinde eller genanvendelige poser til fryseren, så du kan forberede frugt og grønt til dine smoothies på forhånd. Alt sammen for at hjælpe dig til en grønnere hverdag.

High on Life fællesskab

Med en mission om at inspirere til en grønnere hverdag med udgangspunkt i juice og smoothie, har vi lavet Facebook grupperne Smoothie365 og Juice365. Her kan du hver uge finde ugens juice og smoothie, som du kan give dig i kast med - klassiske opskrifter med få ingredienser. Udover de ugentlige opskrifter deler medlemmerne personlig erfaring, viden og store mængder af inspiration mellem hinanden. Så hop ind og bliv en del af fællesskabet.