• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Bag om juicemanden

Mads Bo

Automekanikeren der blev juicemand

Oprindelig er jeg uddannet automekaniker. Det var tilbage i 1999, hvor jeg levede det ‘almindelige liv’. Jeg arbejdede fra 8-16 og havde det egentligt ‘ok’. Jeg var gennemsnitlig syg hver anden mandag og døjede med eksem, allergi, træthed og uren hud. Stille og roligt begyndte jeg at gennemskue de mange ligheder, der er mellem biler og mennesker, mad og brændstof. Denne indsigt bevirkede, at jeg sagde mit job op til fordel for at dykke dybere ned i denne fascinerende sammenhæng. 

Med missionen om at sprede det saftige budskab og derved gøre Danmark til en af verdens førende juicenationer, har jeg siden 2004 haft fornøjelsen af at inspirere tusindvis af mennesker til at leve et mere energifyldt liv. Jeg har holdt et utal af foredrag og workshops på skoler, universiteter, virksomheder, kvindegrupper, helsekostforretninger samt sports- og løbeklubber over hele Danmark. 

Jeg har gennem de seneste mange år også arbejdet rigtig meget med mig selv. I mine tidlige teenageår udviklede jeg en følelse af mindreværd og utilstrækkelighed. Jeg var gået i den mentale fælde at antage at folk, der klarede sig bedre end mig, rent faktisk var bedre end mig. Denne interessante udfordring gjorde mig nysgerrig og gav anledning til også at kigge nærmere på min mentale sundhed – heldigvis! Det ene understøtter det andet, så for mig hænger sundhed og selvindsigt uløseligt sammen. Sundhed er for mig mere end at løbe 10 kilometer om dagen og spise broccoli. Sundhed er at have et godt selvværd, have det godt med sig selv og sine medmennesker. Har du ingen nære relationer, er du efter min mening heller ikke sund. Sundhed er helhed. 

Da der ikke findes en decideret juice- og smoothie uddannelse, er jeg autodidakt på dette område. Jeg har min viden fra et utal af bøger, en lang række seminarer, kurser og uddannelser, som jeg har deltaget på i ind - og udland. De tre første og måske største hjørnesten er amerikaneren Anthony Robbins, Joseph McClendon III og den amerikanske ph.d. og stamcellebiolog Bruce Lipton. Derudover er jeg meget inspireret af den engelske juicemester Jason Vale. 

For mig er det en gave at få lov til at inspirere og motivere mennesker omkring mig. Det er min personlige vision altid at være den bedst mulige udgave af mig selv, og derved være et sandt eksempel på, hvad der rent faktisk er muligt i denne verden.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Mads Bo