• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Zwilling

Zwilling blev grundlagt helt tilbage i 1731, og er i dag et verdenskendt mærke, som startede med at producerer kvalitetsknive. Men Zwilling er meget mere end knive – de producerer alt det, du skal bruge i dit køkken. Deres brede sortiment er baseret på høj kvalitet og mange års holdbarhed, hvilket vi hos High on Life vægter højt. De nøje udvalgte produkter du kan finde fra Zwilling her på siden, er blandt andet med til at lette de travle hverdage samt booste dit juice- og smoothieliv. 

 Uanset hvilket produkt du søger, kan du regne med, at det kan tåle at blive brugt igen og igen. 

Zwilling

Zwilling Fresh & Save kollektion

Zwillings Fresh & Save kollektion med vakuumbeholdere opbevarer dine madrester under vakuum. De er intet mindre end geniale, hvis du forbereder frugt og grønt til dine juicer og smoothie eller hvis du vil holde dine middagsrester, smoothie og salater friske og lækre.

Vakuum forlænger nemlig holdbarheden i op til 5 gange så lang tid, sammenlignet med anden opbevaring. Det skyldes, at du ved hjælp af vakuum skaber et luftfrit rum, hvor oxidering og aldringsprocessen sænkes. 

Zwillings vakuumbokse i glas eller plast er geniale til:

  • Meal prep: Forbered hele retter eller snit alle grøntsagerne til salaten eller gryderetten i forvejen.
  • Madpakken: Hold salaten, din sandwich eller rester fra aftensmaden sprød og fyldt med smag. 
  • Minimere madspild: Dine fødevarer holde sig friske i op til 5 gange så lang tid under vakuum.
  • Lynmarniering: Når du suger luften ud, absorberer din mad hurtigere marinaden.


Nem og hurtig opbevaring med Zwilling Fresh & Save

Når du har kommet din mad i beholderen, sætter du låget på og tænder pumpen. Universal pumpen er elektrisk og stopper automatisk, når luften er suget ud. Når du er klar til at nyde maden i beholderen, vipper du på ventilen, så luften kan komme ind i beholderen igen og låget kan løftes af.

Plastbeholderne er fremstillet i BPA-frit plast med gummipakninger, som gør at låget lukker helt tæt. Beholderne er designet til at kunne stables for at optimere og udnytte alt pladsen i køleskabet eller køkkenskabet. Ligeledes kan beholderne stables indeni hinanden når de ikke er i brug.

Universal pumpen sælges separat.


Miyabi knive fra Zwilling

Du kan ikke sige Zwilling uden at sige knive – det var nemlig sådan det hele startede. Knivene er udarbejdet med japansk kunsthåndværk og tysk præcision, hvilket sikre de bedste kvalitetsknive. Med en Miyabi kniv bliver dét at skære en rødbede over lige så let som en leg.