• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

YOLO CHAI

YOLO CHAI producerer med omhu og kærlighed den nye form for te, som kaldes sticky chai. 

YOLO CHAI er skabt i 2021 af Sidsel og Lasse Kiilerich, som efter flere års roadtripping havde suget til sig med inspiration fra naturen i det danske land. De bor til dagligt i Aarhus, hvor de også producerer den 100% økologiske chai te.

YOLO CHAI skal opleves - lige fra du åbner posen, spreder duften af kraftfulde krydderier sig. YOLO CHAI sticky chai te er mere end en kop te, det er en ærlig og jordnær te, som er løftet til nye højder, og bringer mere luksus og nydelse ind i din hverdag.

YOLO CHAI

Hvad er sticky chai?

Du kan ikke sammenligne sticky chai te med det pulver, som du finder i diverse supermarkeder. Sticky chai er en variation af den traditionelle chai-te, der ofte serveres som en varm drik. Det adskiller sig dog fra almindelig ved at have en tykkere og mere koncentreret konsistens, hvilket skyldes tilsætningen af honning, der gør teen "sticky" eller klæbrig. 

Mulighederne med sticky chai

Du vil opleve, at YOLO CHAI sticky chai te er mere end bare en te - mulighederne er nemlig mange. Du kan både nyde sticky chai te varm og kold, men også kaste dig ud i is, lækre drinks eller bagværk - kun din fantasi, sætter grænser. Og med den 100% økologisk blanding af syv højkvalitets krydderier, som er kombineret med en smagsfuld Assam-te, friskrevet ingefær og delikat blomsterhonning, får du en smagoplevelse uden lige - og så er det 100% økologisk og uden tilsat pulver, sukker eller aromastoffer.