• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Sage

Sage er et velkendt mærke inden for køkken- og madlavningsuniverset. Uanset hvilken maskine du er på udkig efter, vil du opleve et produkt af høj kvalitet og flot design - maskiner som fortjener en plads på køkkenbordet.

Hos High on LIfe har vi nøje udvalgt de produkter, som passer ind i vores budskab omkring super simpel sundhed. Med de udvalgte maskiner du finder her på siden, bliver det let som en leg at tilføre mere grønt til din hverdag, uden det behøves at være bøvlet.

Sage

Sage The Boss To Go

Sage The Boss To Go blender hurtigt og effektivt selv de hårdeste ingredienser til en silkeblød smoothie. Det er ikke alle blendere, der kan klare at blende hele hyben kerner, men det kan Sage blenderen nemt håndtere. Maskinen er altså ikke kun stilren, rå og robust i sit design. Sage The Boss To Go er genial, hvis du skal lave en smoothie og have med på farten - du blender nemlig direkte i den beholder, som du drikker af. Du skal blot skifte knivbasen ud med drikkelåget og afsted.

Sage BJE 430 – The Nutri Juicer Cold

Hvis du er på jagt efter en effektiv og robust juicemaskine til en overkommelig pris, så er Sage The Nutri Juicer Cold det perfekte match for dig. Den sikrer dig den klareste og reneste juice samt en masse livskraft. Denne kraftige saftcentrifuge er på 1250 watt og presser med sit store indføringsrør på 8,5 cm nærmest hvad som helst på rekordtid. Maskinen er udført i robuste materialer og oser langt væk af kvalitet. Desuden er den nem at rengøre, så er der er ingen undskyldning. 

Sage foodprocessor

Sage foodprocesser er din bedste ven, når der skal snittes store mængder hurtigt. Den er genial, når der skal laves en lækker salat til aftensmaden eller hvis du skal forberede frokost til de næste dage. Mulighederne er mange - rigtig mange. Denne kraftfulde og lækre foodprocessor fra er en superstjerne på sit felt, hvor den hakker, skærer og river alt til madlavningen – den bedste køkkenhjælper.