• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

GoodFlow

GoodFlow er en dansk virksomhed, som er specialiseret i at udvikle holistiske kvalitetsprodukter med øje for kredsløbet samt krop og sind

GoodFlow har mange års specialiseret viden, som er brugt til at udvikle og skabe et luksus infrarød saunatæppe til hjemmebrug. Der er blevet lagt stor vægt på design og materiale af de infrarøde saunatæpper fra GoodFlow. Særligt størrelse og komfort så du får den fulde velværeoplevelse af tiden i dit saunatæppe. Desuden er kvalitetsprodukterne fra GoodFlow produceret uden brug af skadelig kemi eller indhold af gummi. 

Som det eneste firma i Danmark, får GoodFlow certificeret de infrarøde saunatæpper på et finsk laboratorie godkendt at Dansk Teknologisk Institut.

GoodFlow

Behandling med infrarød saunatæppe

I flere år har man gjort brug af infrarød behandling til forskellige udfordringer og formål. Du vil opleve at et infrarød saunatæppe fra GoodFloow nænsomt giver en terapeutisk dybdevarme, der varmer din krop inde- og udefra. De infrarøde stråler øger blodgennemstrømning, hvilket giver en en blid varme i hele kroppen, og du vil mærke hvordan dine muskler afslappes.

GoodFlow infrarød saunatæpper

Uanset hvilket GoodFlow infrarød saunatæppe du vælger, er du sikret en ultimativ saunaoplevelse. Du finder to modeller på siden - komfort og luksus. Komfort-modellen er udstyret med 1 varmezone, hvor luksus-modellen har 3 varmezoner, som kan styres individuel ift. temperatur. Desuden er luksus-modellen også større end komfort-modellen samt har en højre vægt. Dette skyldes at luksus-modellen er produceret ud fra de samme principper som tyngdedyner.

Første gang i saunatæppe fra GoodFlow  

Første gang du bruger infrarøds saunatæppe fra GoodFlow kan du med fordel starte med en temeratur på 50-60°C og langsomt lade din krop vænne sig til behandlingen - efter nogle uger kan du begynde at øge temperaturen. Der er ingen regel ift. hvor meget eller hvor lidt du må ligge i saunatæppet, så husk altid at lyt til din krop og mærk efter. Det vigtigste er, at du slapper godt af i tæppet, og nyder din behandling. 

Du kan med fordel ligge på et håndklæde, lagen eller det geniale Care-Cover fra GoodFlow i tæppet, så du undgår at have bar hud på tæppet. Efter brug foldes tæppet helt ud - lad det dampe af. Herefter tørres tæppet af med en hårdopvredet klud. 

Uanset dårligt vejr, smerter eller andre udfordringer giver GoodFlow saunatæppe dig muligheden for at læne dig tilbage, lukke øjnene, slappe af og nyde varmen. Efter bare 30 minutter infrarøds saunabehandling vil din krop være fyldt med velvære.