• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Camilles Cacao Love

Camilles Cacao Love blev grundlagt efter Camilles personlige rejse med ceremonial cacao tilbage i 2016, da hun gentagne gange stødte på det i forskellige sammenhænge. Efter at have oplevet cacaoens transformerende virkning på egen krop og sind, valgte hun at introducere det til sine egne breathwork sessioner og meditation. Deltagernes dybe forbindelse til sig selv og følelsesmæssige dybde var overvældende - og det blev en fast del af hendes undervisning.

 

Camilles Cacao Love

Hvad er ceremoniel cacao?

Ceremonial cacao har en lang historie som både madvare og naturmedicin i ceremonier, der strækker sig tusinder af år tilbage i tiden. Brugen af cacao i ceremonielle sammenhænge kan spores helt tilbage til 2000 år før vores tidsregning. 

Camilles Cacao Love kommer fra Peru og er rå kakaobønner, der stammer fra sorten criollo - en sjælden og dyr sort på grund af dens vanskelige dyrkningsproces. Efter høst bliver criollo-kakaobønner fermenteret og tørret i solen, en proces kendt fra produktionen af forskellige chokolader og kakaoer. Hvad der adskiller Camilles Cacao Love er, at den ceremonielle kakaobønnemasse skabes udelukkende fra disse bønner, uden tilsætning af andre ingredienser. Desuden kan du være sikker på en høj kvalitet ved at bruge Camilles ceremonielle cacao, da disse bliver soltøret, hvilket også bevarer flere af cacaoens næringsstoffer og energetiske egenskaber.

Cacaoens vitaminer og mineraer

Hvis du ikke vidste det, så er cacao pakket med essentielle vitaminer og mineraler - herunder magnesium, kalium, zink og jern. Så den ceremonielle cacao er en lækker genvej til at øge indtaget af disse vitaminer og mineraler. 

Følelsen når du drikker ceremoniel cacao

At drikke ceremoniel kakao kan opleves meget forskelligt, men flere beretter om øget energi, kreativitet, forbedret blodcirkulation og fordøjelse samt en øget forbindelse til sig selv og andre. Dette er naturligvis individuelle følelser. Du kan også vælge at drikke Camilles Cacao Love som støtte, når du mediterer, dyrker yoga, mindfuld bevægelse eller i arbejdet med dig selv - hvilket er blevet gjort igennem mange tusinde år.