• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Persondatapolitik

Generelt 

Vi værdsætter dit privatliv, og tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst.
Derfor er det vigtigt for os, at du forstår, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan High on Life indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver, eller som vi indsamler med samtykke via
vores hjemmeside, nyhedsbrev, sociale medier mv. High on Life er dataansvarlige for dine personlige oplysninger. 


Nøgleprincipper 

Vi behandler altid dine personlige oplysninger i overensstemmelse med følgende nøgleprincipper

-       Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne databeskyttelsespolitik samt gældende love.

-       Vi fortæller dig, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig samt hvorfor og hvordan vi indsamler og behandler disse oplysninger. Der vil ikke være nogen overraskelser.

-       Vi behandler kun dine personlige oplysninger til legitime formål, og kun så længe det er nødvendigt for at opnå disse formål, eller så længe det ellers er påkrævet af gældende lovgivning at opbevare dem.

-       Vi gør det muligt for dig at træffe relevante valg og kontrollere vores behandling af dine personlige oplysninger, ikke kun når vi skal gøre det i henhold til gældende lovgivning, men også under andre omstændigheder, hvor vi finder det hensigtsmæssigt og teknisk muligt.

-       Vi respekterer de rettigheder til beskyttelse af personoplysninger, som du har i henhold til gældende lovgivning. Herunder din ret til at få adgang til de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, rette dem samt holde dem opdateret.

-       Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine personoplysninger er sikret.

-       Vi træffer passende foranstaltninger for at sikre, at dine personoplysninger er tilstrækkeligt beskyttet, uanset hvor i verden vi behandler dem.

 


Hvilke personlige oplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Når du besøger vores hjemmesiden og/eller foretager et køb på hjemmesiden, indsamler vi automatisk
oplysninger om dig. Dette kunne f.eks. være, hvilken type browser du bruger, de søgetermer du bruger
på hjemmesiden, din IP-adresse og oplysninger om din computer med henblik på at optimere konverteringen
på hjemmesiden, forbedre den og gennemføre målrettet markedsføring.


Oplysninger, som du selv giver os

Når du køber hos os, eller når du tager direkte kontakt til os, indsamler vi følgende oplysninger fra dig. 

-       Dit navn, telefonnummer, e-mailadresse, postadresse, køn og andre oplysninger som du giver os, når du registrerer dig som køber online eller via telefon.

-       Kredit- eller betalingskortoplysninger, bankkontonummer og registreringsnummer eller andre bank- eller betalingsoplysninger samt beløb, datoer og tidspunkter for eventuelle betalinger, du foretager til os.

-       Oplysninger om din kundekonto hos os, f.eks. din købshistorik, samt tidspunkter for eventuelle betalinger – både forfaldne og indkomne.

-       Oplysninger om din kontakt med os, f.eks. et notat eller optagelse af et opkald, du har foretaget til os; en e-mail eller et brev, du sender til os; oplysninger om eventuelle kundeserviceforespørgsler, som du har foretaget eller feedback, som du har givet os.

-       Oplysninger om vores kommunikation med dig, f.eks. dine henvendelser til kundeservice eller feedback, som du har givet os.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev indsamles oplysninger såsom navn, telefonnummer, e-mailadresse og adresse.

Desuden sker indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger for, at vi kan levere de aftalte ydelser og produkter til dig, herunder for at levere den nødvendige support, hvis dette måtte blive nødvendigt.


Oplysninger, som vi indsamler fra andre kilder

Vi indsamler indimellem personoplysninger om dig fra tredjepart i forbindelse med de tjenester, som vi leverer til dig.
Vi vil kun gøre dette, når du har givet os dit samtykke, eller når dette er påkrævet af os, eller når det i øvrigt er tilladt at gøre det i henhold til gældende lovgivning.

Hvis du køber et produkt, kan vi få indhentet kreditoplysninger om dig fra eksterne kreditrapporteringsbureauer
i forbindelse med kundegodkendelse og kreditrelaterede beslutninger. Vi arbejder tæt sammen med tredjeparter (herunder f.eks. samarbejdspartnere, underentreprenører,
betalingstjenester, leveringstjenester, annonceringsnetværk, analytikerleverandører, søgeinformationsudbydere, kreditreferencemyndigheder) og kan modtage oplysninger om dig fra dem.

Hvis du bruger dine oplysninger fra de sociale medier til at logge ind, eller hvis du på anden måde interagerer med en highonlife-side, kan vi indsamle
oplysninger om din sociale medieprofil. F.eks. dine interesser, dine ”likes” og din venneliste. Du kan styre denne dataindsamling via de muligheder, som din
sociale medieudbyder stiller til rådighed på din sociale mediekonto.


Hvor lang tid vi beholder dine personoplysninger

Vi vil ikke beholde dine personoplysninger længere end nødvendigt, medmindre vi ved lov er forpligtet til at opbevare det længere end det.
I henhold til bogføringslovgivningen er High on Life ApS forpligtet til at opbevare regnskabsmateriale i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører.
Markedsføringssamtykker opbevares af dokumentationsmæssige årsager, så længe de er gældende og indtil 2 år efter, at de sidst har været anvendt.

Data, der er relevante for eventuelle krav, der forældes efter forældelseslovgivningen, opbevares i 3 år af dokumentationsmæssige årsager.


Sikkerhed

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger

Vi har indført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret
adgang, indsamling, brug, offentliggørelse, kopiering, ændring eller bortskaffelse.

Når vi bruger tjenesteudbydere eller andre databehandlere til at behandle personoplysninger på vores vegne, kræver vi, at de følger vores instruktioner
og anvender passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de personoplysninger, som de behandler på vores vegne.

Når du anvender dit telefonnummer eller brugernavn og adgangskode, krypteres alle data ved hjælp af teknikker, der er designet til
at give kommunikationssikkerhed, som for eksempel TLS-kryptering (Transport Layer Security) og Secure Socket Layer (SSL).
Vi anvender sådanne teknikker på alle vores hjemmesider, hvor vi indsamler personoplysninger. For at foretage indkøb fra disse websider
skal du bruge en TLS- eller SSL-aktiveret browser såsom Internet Explorer, Safari, Firefox eller Chrome. Dette sikrer, at dine personoplysninger
forbliver fortrolige og beskyttet, hvis de overføres via internettet

Hvis du anvender et brugernavn og adgangskode for at få adgang til vores produkter/ tjenester, er du ansvarlig for at holde dem sikre og fortrolige.
Hvis du har logget ind på din konto og været inaktiv i nogen tid, logges du automatisk ud af kontoen igen. Dette sker for at holde dine oplysninger
sikre og for at beskytte din konto mod uautoriseret adgang.


Oplysninger om børn 

Vores tjenester er som hovedregel ikke rettet mod børn under 13 år, og generelt indsamler vi ikke personoplysninger om børn.
Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet oplysninger om børn under 13 år, som ikke skulle have været indsamlet, vil vi slette oplysningerne
så hurtigt som muligt, medmindre vi lovmæssigt er påkrævet at opbevare oplysningerne.


Rettigheder

Du har visse rettigheder i forhold til de personoplysninger, som vi har om dig. Vi har foranstaltninger og processer, der gør det muligt for dig
at udøve dine rettigheder og sikre, at vi kan opfylde dine ønsker vedrørende de personoplysninger, vi har om dig.


Ret til indsigt

Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode os om, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier
af personoplysninger og modtagere af oplysninger, der måtte være, samt oplysninger om, hvor informationen kommer fra.
Der gælder enkelte undtagelser for indsigtsretten, F.eks. hvis dokumenterne indeholder High on Lifes forretningshemmeligheder.


Ret til berigtigelse
 

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl
i de personoplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at kontakte High on Life. 


Ret til at blive slettet 

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig. Hvis behandlingen af dine oplysninger er nødvendige for at overholde
regnskabsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.


Ret til begrænsning af behandling

I særlige tilfælde har du ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset til kun at bestå af opbevaring.


Ret til indsigelse 

Du har i særlige tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, vil vi ikke længere være berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan
påvise legitime grunde til yderligere behandling.


Ret til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart
format samt at få overført disse personoplysninger fra os som dataansvarlig til en anden dataansvarlig.


Ret til at klage

Du kan som kunde altid klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.
Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


Information

High on Life er dataansvarlig for de personlige oplysninger, der indsamles via hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte:

High on Life
Bohrsvej 8 
8600 Silkeborg

Tlf: 42 78 32 76
Mail: [email protected]