• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Zwilling Fresh & Save vakuum beholdere


Med Zwilling Fresh & Save vakuumbeholdere, kan du opbevarer dine madrester under vakuum. Det er perfekte til at have frugt og grøntsager i køleskabet, men holder også dine middagsrester, smoothie og salater friske.

Vakuum forlænger holdbarheden i op til 5 gange så lang tid, sammenlignet med anden opbevaring. Det skyldes, at du ved hjælp af vacuum skaber et luftfrit rum, hvor oxidering og aldringsprocessen sænkes. 

Zwillings Fresh & Save 

- Fås i glas og plastik

- Findes i mange forskellige størrelser og former

- Alle beholderne tåler maskinopvask, mikrobølgeovn og nedfrysning til -20 grader. 

- Plastbeholderne er varmebestandige til 97 grader

- Glasbeholderne tåler ovn op til 180 grader. 

Plastbeholderne er fremstillet i BPA-frit plast med gummipakninger, som gør at låget lukker helt tæt. Beholderne er designet til at kunne stables for at optimere og udnytte pladsen i køleskabet eller køkkenskabet. Ligeledes kan beholderne stables indeni hinanden når de ikke er i brug.

OBS: Pumpen sælges seperat og er universal til alle Fresh & Save vakuumbeholdere.

Zwilling Fresh & Save

Hold din mad frisk og lækker i køleskabet

Zwillings vakuumbokse i glas eller plast er gode til:

  • Meal prep: Forberede hele retter eller snit alle grøntsagerne til salaten eller gryderetten i forvejen.
  • Madpakken: Hold salaten, din sandwich eller rester fra aftensmaden sprød og fyldt med smag. 
  • Minimere madspild: Dine fødevarer holde sig frisk i op til 5 gange så lang tid under vakuum.
  • Lynmarniering: Når du suger luften ud, absorberer din mad hurtigere marinaden. 

Vakuum beholderne er superlette at bruge

Når din mad er kølet af, sætter du låget på og tænder pumpen. Universal pumpen er elektrisk og stopper automatisk. Når du er klar til at nyde maden i beholderen vipper du på ventilen, så luften kan komme ind i beholderen igen og låget kan løftes af.
Plastbeholderner er fremstillet i BPA-frit plast med gummipakninger, som gør at låget lukker helt tæt. Beholderne er designet til at kunne stables for at optimere og udnytte alt pladsen i køleskabet eller køkkenskabet. Ligeledes kan beholderne stables indeni hinanden når de ikke er i brug.

Universal pumpen sælges seperat.

Stop madspild

Zwillings vakuumbokse i glas eller plast er rigtig god til brug til meal prep, minimere madspild og til madpakken. Forbered frokosten i form af salat eller rester fra aftenen før og pump luften ud med Zwillings elektriske pumpe. Salaten er stadig frisk og sprød næste dag og resterne er stadig fyldt med smag. Vakuumbeholderne kan med fordel bruges til at lynmarinere i.

I Zwillings vakuumbeholdere fra serien Fresh & Save kan dine fødevarer holde sig frisk i op til 5 gange så lang tid, som hvis det ikke lå under vakuum.
Der køben 'en universal pumpe, der er elektrisk og som selv suger luften ud og stopper automatisk.

Hold styr på madresterne

Hver vakuumbeholder er udstyret med en QR kode, som du kan scanne med din smartphone. Zwillings App'en hjælper dig med at huske, hvor lang tid du har haft det stående. 

Har du spørgsmål til nogle af vores Zwilling vakuumbeholdere, er du velkommen til at skrive til os på mail info@highonlife.dk eller ringe på telefon 42 78 32 76 mandag til torsdag kl. 09.00 - 14.00 og fredag 09.00 - 13.00.