• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Zip Top

Zip Top er et amerikansk brand, der siden 2017 har produceret deres banebrydende Zip Top genanvendelig emballage af 100% platinum silikone.

Det er Zip Tops mission at mindske brugen af plastik - både for at passe på dig og på planeten. De har derfor udviklet og designet en produktserie, der gør det let at droppe engangsposer og plastikbeholdere.

Zip Top kommer i forskellige farver og former og kan bruges lige fra to-go morgenmad, middagsrester og salater til opbevaring af mel, havregryn m.m.

Silikonebeholderne kan både stå selv, forblive åbne og lukket med zip lukning.

Zip Top

De geniale opbevaringsbeholdere fra Zip Top tåler både frys, mikroovn og en tur i opvaskemaskinen. De er lavet af 100% platinum silikone og vigtigst af alt, så er de genanvendelige! De kan både stå selv, forblive oprejst og lukkes med den smarte zip lukning. Så slut med at købe fireliters poser i supermarkedet, der alligevel kun kan bruges én gang og derefter smides ud i skraldespanden for senere at havne i havet og ødelægge naturen og dyrelivet.

Opbevaring af mad har aldrig været lettere 

Zip Top fås i kopper (S, M, L), beholdere (S, M, L), en sandwich samt en snack ”pose” og kan både købes som samlet sæt og separat. Kopperne, sandwich og snack ”posen” er geniale til snacks på farten. Kopperne passer f.eks. i bilens kopholder, så du nemt kan holde blodsukkeret stabilt under længere køreture. De store beholdere er ideelle til opbevaring af færdigretter eller madrester, der hurtigt og nemt kan tøes op fra fryseren og varmes i mikroovnen og er klar til servering.

Zip Top - Et grønt venskab 

Zip Top er designet med øje for miljøet. Så lad Zip Top blive en del af dit køkkensortiment og spar penge på dit plastikforbrug og pas på vores miljø. Du kan læse meget mere om de geniale beholder her