• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Plantforce & Plent

Med virksomheden Third Wave Nutrition som udviklere af kosttilskuddene Plantforce og Plent, skabes der produkter som er med til at understøtte en sund livvstil for dig og dine individuelle behov. Uanset hvilket produkt du tager fat i, kan du stole på, at der ikke er gået på kompromis med smag eller kvalitet.  

Plantforce produkterne er udelukkende plantebaserede veganske kosttilskud i form af protein, som er udviklet til dig, der søger et produkt, som opfylder dine krav om naturlighed.

Plent er derimod collagen af kompromisløs kvalitet, udvundet af certificeret og ansvarligt fiskeri.  

Plantforce & Plent

Plantforce for en sund livsstil

Plantforce er til dig, der søger proteinpulver i højeste kvalitet med naturlige ingredienser. De er også ideelle, hvis du er veganer, da produkterne fra Plantforce er 100% plantebaserede. Ikke nok med det, så er produkterne fra Plantforce bakket om af videnskaben, og er udviklet til at levere de bedste resultater for din krop. Et genialt produkt til at underbygge en sund livsstil. 

Synergy Protein fra Plantforce

Synergy Proteinpulver fra Plantforce er en skræddersyet blanding af risprotein, ærteprotein og græskarkerneprotein. En blanding som er 100% vegansk og giver en afbalanceret aminosyreprofil samt indhold. Synergy Protein findes i tre forskellige smagvarianter: Chokolade, vanilje og bær. Så du kan vælge lige præcis den, som matcher dig bedst. Det geniale ved Synergy Protein fra Plantforce er, at det nemt kan blandes i din smoothie, så du kan få dit tilskud af protein den vej igennem. 

Collagen i høj kvalitet fra Plent

Collagen er helt fundementalt for vores krop, da det blandt andet findes i vores hud, knogler og tænder. Kroppens egen produktion af collagen falder med alderen, det er derfor enormt vigtigt at få den gennem mad og/eller tilskud. Plent har sørget for, at du nemt og hurtigt kan opretholde den mængde af collagen, du har brug for. Med Plents Marine Collagen, som er udvundet af fisk, har du mulighed for at tilføre pulveret i din smoothie. Genial måde at tilføre collagen til kroppen. 

Plent har tilmed udviklet pakker med små dagsdoser, så du nemt og hurtigt kan have dit daglige indtag af collagen med på farten. Helt genialt hvis du rejser meget. 

Alle smagsvarianter indeholder naturligt C-vitamin fra acerola, som sikrer den nemme absorption af collagen, og plejer din hud indefra hver gang. Gør indtagelse af collagan til en daglig del af din rutine.