• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

OsmoFresh

Med de nyeste teknologier inde for omvendt osmo renser og filtrerer OsmoFresh vandrenser dit drikkevand for de mindste urenheder.

Vand er essentiel og er kilden til liv - men hvad nytter det at drikke vand, hvis det er forurenet? 

Hos High on Life har vi nøje udvalgt vandrenseren fra OsmoFresh. Ikke nok med at den renser og filtrerer dit dit drikkevand, så tilfører den også værdifulde mineraler for at sikre en god smagoplvelse. Det er på tide at vi tager ansvar og renser vores drikkevand - og med Quella Life vandrenser fra OsmoFresh bliver det legende let. 

OsmoFresh

Hvad er omvendt osmose?

Quella Life vandrenser fra OsmoFresh renser og filtrerer dit vand for de mindste urenheder med omvendt osmose. Men hvad er omvendt osmose? Omvendt osmose er en filtreringsteknik, hvor man kan rense vandet for pfas, pesticider, tungmetaller og meget mere. Teknologien bygger på en kendt naturlov, nemlig osmose.

Du kan læse mere om omvendt osmose lige her.

OsmoFresh filtreringssystem

OsmoFresh har udstyret Quella Life vandrenser med tre filtre for at sikre, du får det reneste og mest smagfulde drikkevand. Forfiltret filtrerer for sand, rust, klor mm., men har også tilformål at beslytte membranen. Membran filtreret fjerner de indste urenheder fra vandet med de nyeste teknologier inde for omvendt osmose. Inden vandet tappes fra maskinen løber det igennem et efterfilter, som forbedrer smagen, sikre en afbalanceret pH-værdi og tilfører værdifulde mineraler til drikkavandet. 

Quella Life vandrenser 

Med Quella Life vandrenser fra OsmoFresh får du et produkt af høj kvalitet, hvilket vægtes højt hos High on Life. Det enkle og simple er også højsædet, når der nøje udvælges produkter - og det må man sige vandrenseren fra OsmoFresh er. På maskinens touch-skærm finder du et overskueligt overblik over dine 6 forskellige valgmuligheder. Og med et let tryk kan du tappe rent vand vand til både kaffe og te, men selvfølgelig også et normalt glas vand. Den nemme betjening i kombination med det enkle og moderne design gør, at den kan passe ind i ethvert hjem.