• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Nani er en naturlig kosttilskudsserie af højeste kvalitet, som er udviklet i Danmark. Flere af produkterne er produceret i virksomhedens hjemby, Silkeborg. 

Hos High on Life udvælger vi produkter nøje, og med kosttilskud fra Nani er du sikret naturlighed fra inderst til yderst. Alt fra urter, vitaminer og mineraler til fyldestoffer og kapsler er af organisk form og helt uden unødig kemi og E-numre.

Nani er kendte for deres innovative kurpakker, som sikre at du får netop de tilskud, du har brug for. De er pakket i dagsdoser, så de nemt og hurtigt kan tages på farten.  

Nani

Food state kosttilskud

Nani er et dansk firma, der udvikler kosttilskud, som er skabt af det bedste fra naturen. De giver dig mulighed for, nemt og hurtigt, at supplere og understøtte din daglige kost i en travl hverdag.


Forkæl din krop naturligt  

Med det store væld af kosttilskud og kurpakker er der rig mulighed for at forkæle din krop fra inderst til yderst - helt naturligt. Produkterne er udvundet af naturlige vitaminer og mineraler fra frugt og grønt, mælkesyrebakterie, ren fiskeolie og en masse skønne urter.