• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Bettes Skincare

Bettes Skincare er en naturlig, håndlavet og økologisk urte-hudplejeserie af høj kvalitet. Mette Themsen, der står bag Bettes Skincare, sætter en ære i selv at dyrke, høste og tørre sine urter som hun efterfølgende bruger i sit laboratorium til udvikling af håndlavede hudplejeprodukter.
Mette er uddannet bioanalytiker, så det er hverken trends eller tilfældighedernes spil, der afgør, hvilke ingredienser, der havner i hendes luksuriøse hudplejeprodukter.
De er derimod nøje udvalgt og hjemmedyrket med kærlighed.

Du kan læse mere om tankerne bag Bettes Skincare hos High on Life her.

Bettes Skincare

Pas på din krop med naturlig hudplejeserie fra Bettes Skincare

Hos High on Life er det vores mission at inspirere og motivere dig til at leve et grønt liv med flere planter. Men at passe på vores krop handler ikke kun om at passe på indersiden, men i høj grad også om, at passe på ydersiden. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvad du vælger at smøre din krop ind i.

Huden er kroppens største organ og optager alt det, du smører på den. Med andre ord, så vil det give god mening kun at smøre det på huden, du gerne vil spise.
På den måde er hudpleje faktisk også kropspleje.

Ud med kemi og ind med Bettes Skincare  

For hvilken forskel gør det at sætte pris på økologisk og grøn kost, hvis du smører kroppen ind i kemi? Derfor kaster vi vores blik på Bettes Skincare, der er en naturlig, økologisk - og håndlavet hudplejeserie, der er udviklet til at understøtte og styrke hudens egen evne til at hele og genopbygge sig selv.

Urterne er dyrket, høstet og tørret i Mette Themsens egne have og opskrifterne er udviklet og testet helt fra bunden med Mettes enorme baggrundsviden om urter og oliernes sammensætning og virkning. Der er kræset for hver én detalje og kvaliteten er helt i top. Præcis som vi foretrækker det hos High on Life.

Super simpel hudpleje

Vi tror på Super Simpel Sundhed, og vi mener at Bettes Skincare har lavet et super simpelt hudpleje koncept. Der er fokuseret på at lave dén bedste rens, serum, creme, øjencreme m.fl. Du finder altså ikke fem forskellige cremer, du finder derimod én – nemlig den bedste.

Produkter, der virker

Et af de populære produkter fra Bettes Skincare er Skin Dew, som er en ansigtsspray, du kan bruge på alle tider af dagen; både under og ovenpå sin makeup. Den indeholder udtræk af citronmelisse og kamille samt mælkesyrebakterier fra fermenteret radise.