• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

I en sydsjællandsk have går Mette Themsen og plejer, plukker og tørrer de urter, som bærer grundtanken i hendes hudpleje-serie Bettes Skincare. Produkterne er baseret på ældgammel urtekundskab, fusioneret med den nyeste forskning. For hos Mette er der ikke nok at tro, hun bygger sit fundament på lige dele forskning, erfaring og intuition. 

Men det er ikke den eneste grund til at Bettes Skincare passer perfekt ind i High on Life universet. Der er nemlig noget helt særlig omkring hud, som er værd at være opmærksom på.

Naturlig hudpleje er kropspleje

Huden er kroppens største organ og optager alt det, du smører på den. Med andre ord, vil det give god mening kun at smøre det på huden, som du gerne vil spise. På den måde er hudpleje faktisk også en slags kropspleje. For hvilken forskel gør det at sætte pris på økologisk og grøn kost, hvis du smører kroppen ind i kemi?

Undgå kemi i hudpleje

I Bettes produkter bliver der udelukkende brugt naturlige ingredienser, som også giver en naturlig reaktion i kroppen. Ikke alle vitaminer er sunde at bruge. For selvom et vitamin kan fremstå som ’naturligt’ kan det uheldigvis give et negativt respons på celleniveau. Selvom det ikke er synligt nu og her, er det de små ting og signaler som kan give forvirre og give dine celler ekstra arbejde. 

Er A-vitamin naturligt?

A-vitamin (Retinol) er en super populær anti-aging ingrediens. Men når det bliver fremstillet kunstigt, er det et kraftigt kemisk stof, der kan give bivirkninger i huden og der er endda mistanke om at det kan give celleforandringer og påvirke reproduktionsorganer negativt. Til gengæld, hvis du bruger rene olier, med et naturligt højt indhold af A-vitamin, så er det den naturlige form og disse uheldige bivirkninger udelades og kun den gode effekt tilbagebliver. Mette bruger derfor olier der har et naturlig højt indhold af bl.a. A-vitamin, C-vitamin og mineraler. Men hun bruger også det naturlige Bakuchiol, der er lidt af en revolution indenfor anti-aging. Det er et helt naturligt stof, udvundet af planten Babchi, der har akkurat samme effekt på kollagen dannelse og ujævn hud, som A-vitamin.

Super Simpel hudpleje

Et andet punkt, hvor Bettes Skincare passer perfekt ind i High on Life er fordi det er et Super Simpelt koncept. Mette har fokuseret på at lave den bedste rens, serum, creme osv. Du finder altså ikke 5 cremer, men den bedste. Produkterne har få ingredienser i en høj koncentration, så man oplever en tydelig effekt i huden, uden at den forvirres af 100 forskellige indholdsstoffer. 
Med andre ord, så har Mette skåret alt forvirringen væk og gjort hudpleje helt simpelt for dig.

Du kan læse meget mere om Bettes Skincare og se hele udvalget her.

Relaterede produkter