• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Zip Top - Samlede sæt i lavendel

Zip Top - Samlede sæt i lavendel
Vær den første til at bedømme dette produkt
829 kr.
+10 stk. på lager
Fri fragt

Et komplet sæt af beholderer fra Zip Top.

 • 3 kopper, 3 beholderer, 1 sandwich- og 1 snackpose
 • Genial til food prepping og madrester
 • Lavet af 100% platinum silikone
 • Tåler frys, mikroovn og opvaskemaskine

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Hos High on Life er vilde med Zip Top kopper, beholdere og poser. Det skal være nemt og simpelt at leve sundt og grønnere - og det hjælper Zip Top dig med. Nu kan du nemlig købe alle delene i én samlede pakke, der inkluderer 3 kopper (S, M, L), 3 beholdere og 1 sandwich - samt 1 snackpose. Fedt ikke? Så bliver det ikke nemmere at food prepping. Det komplette sæt fra Zip Top kommer i silikone og tåler både fryses, varmes og vaskes i opvaskemaskinen uden problemer.

  Sættet fra Zip Top er genial til opbevaring af færdigretter eller madrester. Beholderne kan hurtigt og nemt tøes op fra fryseren, varmes i mikroovnen og direkte klar til servering. De er også geniale til smoothie prepping. Du skal blot forberede dit frugt og grønt, komme det i din Zip Top beholder og så en tur i fryseren. Så er det super simpelt at tage op og smide i din blender, når du skal lave smoothies.

  Som om det ikke var nok, så er Zip Top beholderne geniale at have med på farten. Zip Top koppen passer perfekt ned i din kopholder i bilen, så du kan holde dit blodsukker stabilt til de lange køreture. Sandwich og snack poserne er geniale til snacks og let at opbevare din frokost i og medbringe på arbejdet, skolen eller til træning.

  Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dette Zip Top samlede beholder sæt til - og så slipper du for lede i vildrede efter det rette låg til din beholder eller skål, da den smarte zip lukning er super simpel. 

  Du vil opleve at det opretstående design er pladsbesparende i skuffen, fryseren, køleskabet og tasken. Desuden er Zip Top fri for plast og er lavet af 100% platinum silikone. 


  OBS: Zip Top beholderne er ikke vandtætte i lukningen.

  Produktet indeholder: 

  3 x Kopper
  3 x Beholdere
  1 x Sandwichpose
  1 x Snackpose 

  Specifikationer

  Fakta
  Lavendel
  Produceret i
  USA
  Varenr.
  0850002922332

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Zip Top - Samlede sæt i lavendel

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner