Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Foredrag

Book mig til et foredrag og få en energifyldt oplevelse udover det sædvanlige. Jeg har i årenes løb holdt utallige fordrag, hvor jeg med humor og logik forsøger at inspirere alle til at leve et sundere og mere energifyldt liv. Uanset hvilken type foredrag jeg holder, er min mission at gøre sundhed ultra-konkret, og mit budskab er både praktisk og letanvendeligt – og der må gerne grines. Nedenstående arrangementer er blevet afholdt for en lang række virksomheder, universiteter, kvindegrupper, foreninger, m.v

 

Super Saftig Sundhed

Få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Jeg vil til dette super saftige foredrag fortælle om, hvordan vitaminbomber i fast og især flydende form gavner og styrker din krop. Derudover vil jeg med åbenhed og humor gennemgå grundelementerne for et overlegent energioverskud. Friskpresset juice, energi og selvhelbredelse er nøgleordene. Mit mål er at få så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed og velbefindende. Juice er naturens ultimative ’fastfood’, og for hver gang du drikker et glas ’livseliksir’, skænker du ganske enkelt alle kroppens mange millioner celler flydende solskin. Se, mærk og smag på de forskellige juicer og smoothies, der bliver disket op med under dette saftige arrangement. 

Her kan du se hvor mine næste foredrag finder sted, samt hvor du kan tilmelde dig - gå til turnékalenderen.

 

Super Simpel Sundhed

Små ændringer skaber store resultater.

Bliv inspireret til handling og selvantændelse når jeg skærer ind til benet af den sunde livsstil i foredraget Super Simpel Sundhed. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end vores blodceller. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret. Jeg har siden 2003 rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende inden for sundhed og personlig udvikling. Dette foredrag er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige. Mange års hårdt komprimeret erfaring danner således grundlaget for foredraget, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne. Du vil i løbet af foredraget få mine bedste tips til et overlegent energioverskud og mental skarphed. Jeg vil gør sundhed ultrakonkret, og mit budskab er både praktisk og letanvendeligt – og så må der gerne grines.

 

Ønsker du at booke et foredrag så kontakt High on Life på 
tlf. 53 31 16 61 eller via info@highonlife.dk

 

 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud