• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Foredrag

Book Mads Bo til et foredrag og få en energifyldt oplevelse udover det sædvanlige. Mads Bo har i årenes løb holdt utallige foredrag, for en lang række virksomheder, universiteter, institutioner, foreninger og grupper mv., hvor han med humor og logik forsøger at inspirere alle til at leve et sundere og mere energifyldt liv. Sundheden bliver gjort ultra-konkret og budskaberne er både praktisk og letanvendeligt – og der må gerne grines. Herunder kan du se to aktuelle foredrag, men vi skræddersyer altid gerne til jeres behov.

Book Mads Bo via tlf. 53 31 16 61 eller via info@highonlife.dk

Foredrag: Overskud med Mads Bo

Uden overskud er det umuligt at opnå det fulde potentiale, såvel privat som på arbejdspladsen. Til gengæld er det muligt at skabe en kultur med høj energi og fremdrift ved hjælp af få super simple tiltag. Mads Bo viser med humor og god energi, hvor der skal sættes ind for at opnå et overlegent overskud. Med simple sundhedstiltag er I garanteret motivation til øjeblikkelig handling og solidt afkast på flere bundlinjer.

Virksomhedens vigtigste ressourcer. Medarbejderne er arbejdspladsens vigtigste ressource. Uden mentalt og fysisk overskud er det umuligt at opnå resultater eller afkast. Mentalt og fysisk overskud påvirker evnen til at tænke gode tanker, være kreativ, social og nærværende. Jo mere overskud, jo bedre resultater. Derfor bør mål, strategi og bundlinje aldrig stå alene uden fokus på at skabe overskud hos den enkelte.

Renters rente. Overskud er ikke bare noget vi bare har. Det er noget vi opbygger og skaber gennem alle de valg, vi træffer i løbet af dagen. Derfor fokuserer Mads Bo på de små basale ting, som gør den store forskel over tid. Med uddannelser i rygsækken fra verdens førende eksperter inden for sundhed, motivation og personlig udvikling har Mads Bo selv gået vejen mod et liv med mere overskud gennem de seneste 19 år.

Udover at skabe en fælles referenceramme for mere sundhed og overskud, vil Mads Bo præsenterer en køreplan, som alle kan få til at passe ind i hverdagen, helt uden dårlig samvittighed og selvpineri. Book foredrag med Mads Bo allerede i dag og byt de gode intentioner ud med handling og overskud.-----------------------------------------

Foredrag: Super Simpel Sundhed

Få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Bliv inspireret til handling og selvantændelse, når Mads Bo skærer ind til benet af den sunde livsstil i foredraget Super Simpel Sundhed. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end vores blodceller. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret.

På dette super saftige foredrag vil Mads Bo med åbenhed og humor gennemgå grundelementerne for et overlegent energioverskud. Han fortæller hvordan vitaminbomber i fast og især flydende form gavner og styrker din krop. Friskpresset juice, energi og selvhelbredelse er nøgleordene. Juice er naturens ultimative ’fastfood’, og for hver gang du drikker et glas ’livseliksir’, skænker du ganske enkelt alle kroppens mange millioner celler flydende solskin. 

Siden 2003 har Mads Bo rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende inden for sundhed og personlig udvikling. Dette foredrag er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige. Mange års hårdt komprimeret erfaring danner således grundlaget for foredraget, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne. Du vil i løbet af foredraget få de bedste tips til et overlegent energioverskud og mental skarphed. Sundhed bliver gjort ultrakonkret. Målet er at få så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed og velbefindende. 

Og så skal I naturligvis også selv smage på juicen.


Ønsker du at booke foredrag, kontakt High on Life: 

tlf. 53 31 16 61 eller info@highonlife.dk