• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Foredrag

Book Mads Bo til et foredrag og få en energifyldt oplevelse udover det sædvanlige. Mads Bo har i årenes løb holdt utallige foredrag, for en lang række virksomheder, universiteter, institutioner, foreninger og grupper mv. hvor han med humor og logik forsøger at inspirere alle til at leve et sundere og mere energifyldt liv. Sundheden bliver gjort ultra-konkret og budskaberne er både praktisk og letanvendeligt – og der må gerne grines.

Book Mads Bo via tlf. 53 31 16 61 eller via info@highonlife.dkForedrag: Super Simpel Sundhed

Få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Bliv inspireret til handling og selvantændelse, når Mads Bo skærer ind til benet af den sunde livsstil i foredraget Super Simpel Sundhed. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end vores blodceller. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret.

På dette super saftige foredrag vil Mads Bo med åbenhed og humor gennemgå grundelementerne for et overlegent energioverskud. Han fortæller hvordan vitaminbomber i fast og især flydende form gavner og styrker din krop. Friskpresset juice, energi og selvhelbredelse er nøgleordene. Juice er naturens ultimative ’fastfood’, og for hver gang du drikker et glas ’livseliksir’, skænker du ganske enkelt alle kroppens mange millioner celler flydende solskin. 

Siden 2003 har Mads Bo rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende inden for sundhed og personlig udvikling. Dette foredrag er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige. Mange års hårdt komprimeret erfaring danner således grundlaget for foredraget, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne. Du vil i løbet af foredraget få de bedste tips til et overlegent energioverskud og mental skarphed. Sundhed bliver gjort ultrakonkret. Målet er at få så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed og velbefindende. 

Og så skal I naturligvis også selv smage på juicen.

Ønsker du at booke foredrag, kontakt High on Life: 
tlf. 53 31 16 61 eller info@highonlife.dk

 

 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud