• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Foredrag

Book mig til et foredrag og få en energifyldt oplevelse udover det sædvanlige. Jeg har i årenes løb holdt utallige foredrag, for en lang række virksomheder, universiteter, institutioner, foreninger og grupper mv. hvor jeg med humor og logik forsøger at inspirere alle til at leve et sundere og mere energifyldt liv. Uanset hvilken type foredrag jeg holder, er min mission at gøre sundhed ultra-konkret, og mit budskab er både praktisk og letanvendeligt – og der må gerne grines.

 

Super Simpel Sundhed

Få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

 Bliv inspireret til handling og selvantændelse når jeg skærer ind til benet af den sunde livsstil i foredraget Super Simpel Sundhed. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end vores blodceller. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret.

Jeg vil til dette super saftige foredrag fortælle om, hvordan vitaminbomber i fast og især flydende form gavner og styrker din krop. Derudover vil jeg med åbenhed og humor gennemgå grundelementerne for et overlegent energioverskud. Friskpresset juice, energi og selvhelbredelse er nøgleordene. Mit mål er at få så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed og velbefindende. Juice er naturens ultimative ’fastfood’, og for hver gang du drikker et glas ’livseliksir’, skænker du ganske enkelt alle kroppens mange millioner celler flydende solskin.

Jeg har siden 2003 rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende inden for sundhed og personlig udvikling. Dette foredrag er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige. Mange års hårdt komprimeret erfaring danner således grundlaget for foredraget, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne. Du vil i løbet af foredraget få mine bedste tips til et overlegent energioverskud og mental skarphed. Jeg vil gøre sundhed ultrakonkret.

Og så skal vi naturligvis smagen på juicen sammen. 

Ønsker du at booke et foredrag så kontakt High on Life på 
tlf. 53 31 16 61 eller via info@highonlife.dk

 

 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud