• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Wartmann

Træd ind i en verden af professionelt køkkenudstyr med Wartmann. Hollandske Wartmann blev skabt i 2013 med formålet om at inspirere og forfine de kulinariske oplevelser i hverdagen samt bringe glæde og lethed ind i dit køkken. 

I vores udvalg af produkter fra Wartmann finder du airfryer og bordgrill med keramiske belægninger, hvilken repræsenterer et skift mod en mere ansvarlig og sund madlavning. Disse belægninger er fremstillet uden skadelige kemikalier som PFAS, og gør dem til et sundere valg for dig og dem du laver mad til. 

Wartmann

Køkkenmaskiner i høj kvalitet fra Wartmann

Wartmann har taget udfordringen op og skabt en række produkter med øje for detaljer og finish uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du finder altså et produktsortiment, hvor der er lagt stor vægt på kvalitet, innovation og brugervenlighed. Produktsortimentet af køkkenmaskiner omfatter high speed blender, airfryer, 3-i-1 bordgrill mm. Alle maskiner er designet til at gøre madlavning til en leg og give dig mulighed for at udforske din kulinariske kreativitet på en nem og sjov måde.

Med høj fokus på holdbarhed og pålidelighed sikrer Wartmann, at deres køkkenmaskiner kan klare enhver udfordring i køkkenet og være en pålidelig ledsager i køkkenet mange år frem i tiden. 

PFAS fri madlavning med Wartmann

Du vil opleve, at både airfryer og 3-i-1 bordgrill fra Wartmann er lavet med keramiske belægninger, som sikrer at du bekymringsfrit kan lave mad uden skadelige kemikalier som PFAS. Ikke nok med dette, så er de keramiske belægninger også kendt for deres ikke-klæbende egenskaber, hvilket resulterer i et mindre behov for olie og fedt til at stege i. Den keramiske belægning gør både madlavning og rengøring til en leg samt sikrer dig et sundere måltid. 

Desuden er Wartmanns keramiske belægninger ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for ridser og slid, hvilket sikrer, at dine køkkenredskaber holder længe og bevarer deres ydeevne. Med de keramiske belægninger kan du nyde en mere bekymringsfri og sund madlavning i din hverdag.

Tag kogekunst til næste niveau med Wartmann

Med Wartmanns køkkenmaskiner er du med til at tage din madlavning til næste niveau - uden at det skal være kompliceret. Produkterne er nemlig inspireret af, hvordan tingene gøres i et professionelt køkken. Så uanset om du er nybegynder, mere eller mindre erfaren eller blot ønsker at arbejde med kvalitetsprodukter, så er Wartmanns produkter for enhver kok, på ethvert niveau.