• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Smith&Køster

Smith&Køster skaber naturlige og håndlavede produkter som ikke kun er gode for dig, men også for miljøet og fremtiden. Alt fra body scrub og fodbadesalt til sæbe og shampoo er uden tilsætningsstoffer og kemikalier, og flere af produkterne er tilmed veganske og økologiske. 

Hos High on Life er vi vilde med ærlige og rene produkter, og det må man sige Smith&Køsters produkter er.

Smith&Køster

Naturlige produkter fra Smith&Køster

Smith&Køsters produkter er skabt med tanke og passion for det rene og reelle - en passion mor og datter deler. Deres lille virksomhed i sønderjylland vil skabe hudpleje med omtanke. Derfor er deres produkter udelukkende baseret på naturlige ingredienser af bedste kvalitet, hvor der anvendes dufte fra æteriske olier, som kommer fra udtræk af planter, urter og træer. Salten, der anvendes i fodbadesalten og body scuben, er Siciliansk havsalt, som er uraffineret og samlet ind i hånden. Det er for at sikre, at maskiner ikke forurener salten i processen. 

Naturlig velvære med Smith&Køster

Med Smith&Køsters produkter får du mulighed for at skabe dit helt eget og unikke wellness derhjemme - og så på helt naturlig vis. Lige fra body scrub og fodbadsalt til håndsæbe og shower steamers findes i flere forskellige dufte, så du kan vælge dén, som matcher dig. Det er personlig velvære, når det er bedst. 

Hold huden fugtig med fast håndsæbe  

Smith&Køsters faste håndsæber er, som alt andet, lavet på naturlig vis. Sæben er baseret på økologisk sheasmør og olivenolie, som er med til at holde på fugten i huden. Håndsæberne findes i flere forskellige varianter og er milde og skønne i duften - det er en ren fryd at vaske hænder med en håndsæbe fra Smith&Køster.