• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Nani

Nani er en naturlig kosttilskudsserie af højeste kvalitet, som er udviklet i Danmark. Flere af produkterne er produceret i virksomhedens hjemby, Silkeborg. 

Hos High on Life udvælger vi produkter nøje, og med kosttilskud fra Nani er du sikret naturlighed fra inderst til yderst. Alt fra urter, vitaminer og mineraler til fyldestoffer og kapsler er af organisk form og helt uden unødig kemi og E-numre.

Nani er kendte for deres innovative kurpakker, som sikre at du får netop de tilskud, du har brug for. De er pakket i dagsdoser, så de nemt og hurtigt kan tages på farten.  

Nani

Food state kosttilskud fra Nani

Nani er et dansk firma, der udvikler kosttilskud, som er skabt af det bedste fra naturen. Nani giver dig mulighed for, nemt og hurtigt, at supplere og understøtte din daglige kost i en travl hverdag. Nanis kosttilskud egner sig både til voksne og børn fra 11 år, og sikre på den måde at hele familien kan være med. 


Mutivitamin fra Nani til børn og voksne

Nanis Multivitamin tager hensyn til både store og små. Udover at de sikre en bred vifte af vigtige vitaminer og mineraler i hverdagen, så er de også 100% veganske. Nani har også taget hånd om de helt små med deres bamseformet Mulitivitamin Gummies til børn, der kan tygges. Nanis Mulitivitamin Gummis til børn sikre på en velsmagende og hyggelig måde, at dit barn får et stabilt og dagligt indtag af vitaminer og mineraler.


Kurpakker fra Nani

Nani har udviklet smarte kurpakker, som tilgodeser en lang række udfordringer, vi kan stå overfor. Kurpakkerne er sammensat af nøje udvalgte urter, bær, probakterier mv. i kombination med naturlige og fødevarebaserede vitaminer og mineraler. Alle kurpakker fra Nani er pakket i små dagsdoser til en måneds forbrug, og er super nemme at have med på farten i en travl hverdag. For at opnå optimal virkning, kan du vælge at supplere dit daglige tilskud med Nanis Mulitivitamin eller Nanis Alaska Vildlaks Omega 3.  


Forkæl din krop naturligt med Nani  

Med det store væld af kosttilskud og kurpakker er der rig med mulighed for at forkæle din krop fra inderst til yderst - helt naturligt. Produkterne er udvundet af naturlige vitaminer og mineraler fra frugt og grønt, mælkesyrebakterie, ren fiskeolie og en masse skønne urter. Flere af kosttilskudene er rene - blandt andet er Magnesium Kosttilskud fra Nani udvundet af 100% søsalat, som er rig på organisk bundne mineraler - herunder magnesium.