• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Hurom

Hurom er et japansk kvalitetsprodukt i særklasse. Hurom har specialiseret sig i slowjuicere i mere end 40 år, hvilket deres produkter bærer tydeligt præg af. Det er deres mission at lave verdens bedste slowjuicere, der er dedikeret til at fremme den sunde livsstil ved effektivt at integrere næringsrige frugter og grøntsager i deres hverdag. Dette må siges at lykkedes, for når først du har en Hurom i hænderne, så kan du ikke vente med at komme i gang med din juicerejse.

Hurom

Hurom er navnet bag slowjuice maskinerne Hurom H100 - og H320N. To fantastiske slowjuicere som vi er ret begejstret for. Det er slowjuicere af højeste kvalitet, der med sikkerhed vil tage dit juicegame til nye højder. Det der kendetegner en slowjuicer er, at den kværner frugt og grønt og presser saften, hvorimod en saftcentrifuge slynger frugt og grønt og i højere grad ilter juicen. Det er en mere langsommelig og nænsom proces at slowjuice. Det patenterede filtersystem hos Hurom skiller saften fra pulpen, så du har en lækker, silkeblød og filtreret juice. Slowjuiceren lader juicen flyde ud af én udgang, mens pulpen skubbes ud af en anden – og du behøver bestemt ikke at smide pulpen ud, da du sagtens kan bruge den i bagværk, supper eller omeletter.

Design og funktionalitet går hånd i hånd 

Hurom slowjuicere er smukt designet og yderst funktionelle. Fælles for de to modeller er, at de er lette at samle og skille ad. Hurom H100 har ingen si og er derfor også lyn hurtig at rengøre. Det kan klares på blot 1 minut. Det er den perfekte slowjuicer til dig, der laver et par glas juice om dagen og hurtigt vil have rengøringen overstået. Indføringshullet på Hurom H100 er dog ikke så stort, så det kræver, at du skærer dine frugter og grøntsager ud i mindre stykker og fodrer maskinen undervejs.

En slowjuicer til hele familien 

Hurom H320N er slowjuiceren til hele familien, der i modsætning til H100 ”spiser” hele frugter og grøntsager. Så når du har fyldt beholderen, kan du lukke låget og lade den passe sig selv. Efter få minutter har du lækker, friskpresset juice. Den har en effektivitet på op til 70%, så hvis du presser 1 kg. frugt og grønt, så får du 700 ml juice. Derudover er pulpen knastør - og det kan vi godt lide! Hurom H320N er også nem at rengøre, selvom der sidder en lille si i, så er den hurtig at børste over med den medfølgende børste.

Du kan læse meget mere om Hurom H100 her og Hurom H320N her.