• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Ecoinvent

Det danske mærke, Ecoinvent, har siden 2018 udviklet kvalitetssikre produkter, der kan tåle at blive brugt. Med et skarpt øje for både dig og klimaet bruger Ecoinvent udelukkende materialer, der er OEKO-TEX® Standard 100 certificeret eller økologiske. Produkterne har til formål at gøre en forskel i din hverdag, og samtidig være med til at skåne miljøet. 

Vi synes, det er fedt, når produkter er fremstillet med øje for klimaet og designet til at holde mange år frem i tiden. Derfor går du ikke galt i byen med Ecoinvent.  

Ecoinvent

Slidstærke produkter fra Ecoinvent

Produkterne fra Ecoinvent er primært fremstillet af hør, som dyrkes i Europa uden kunstvanding. Hør er kendt for at være et utrolig slidstærkt materiale, som kan holde i mange år. Går vi helt tilbage til gammel tid, var hør ofte et materiale, som gik i arv fra generation til generation. Så det er altså et materiale, der holder.  

Spar tid og strøm med en høkasse fra Ecoinvent

Noget vi har glædet os til at fortælle om, er høkassen fra Ecoinvent – den er altså helt vildt genial. Ikke nok med at du kan spare en masse tid på madlavning, så sparer du også på strømmen. Høkassen tilbereder maden færdig for dig, helt uden at du skal bekymre dig om det brænder på eller koger over. Det eneste du skal, er at koge dine ingredienser op, hvor høkassen udnytter varmen optimalt til at færdigtilberede maden uden brug af strøm. 

Fuldend oplevelsen med Ecoinvent

Når du har lavet mad i høkassen, er der lige pludselig frigivet en masse tid, som du kan bruge på andre ting. Så hvorfor ikke dække et flot bord med hørservietter fra Ecoinvent i flotte naturlige farver - de vil til hver en tid pynte. Efter brug kan de smides til vask, så du slipper for hele tiden at være opmærksom på, om du har servietter nok i hjemmet. 

Der er selvfølgelig sørget for hele rejsen i madlavning med høkassen fra Evoinvent. Når opvasken står for døren, er hørviskestykkerne fra Ecoinvent geniale til at tørre af med – hør har nemlig en fænomenal sugeevne. Og hvis du ikke vil have snavs på tøjet, så smid et hørforklæde på – de findes i et stilrent design, som egner sig godt til hverdagsbrug i det travle køkken.